1 Mihawk.
1 Zoro.
9 kın.
9 şövalye.
3 amiral.
7 savaş lordu.
3 yonkou.
11 süpernova.
12 en kötü nesil.
12 en iyi kılıç.
1 Zoro.
9 kın.
9 şövalye.
3 amiral.
7 savaş lordu.
3 yonkou.
11 süpernova.
12 en kötü nesil.
12 en iyi kılıç.
O ne? Amiral ediyor mu?
Biraderim geçmiş olsun.1 Mihawk.
1 Zoro.
9 kın.
9 şövalye.
3 amiral.
7 savaş lordu.
3 yonkou.
11 süpernova.
12 en kötü nesil.
12 en iyi kılıç.
1 Nika.Biraderim geçmiş olsun.
Alpamış bunu beğendi.1 Nika.
Bak bu güzel olurdu.Dragon örgütüyle birlikte Nika’yı bekleyen tarikat gibi bir oluşum olsa ayinler düzenlese ve aslında en başta kötü olsa oğlu yerine başkasını beklese ilah gibi tapsa falan.Luffy o adamı da en sonunda döverdi.Hikayeye derinlik katardı ama Oda sadece Fransız ihtilaline gönderme yapayım derdinde.
Şimdi arayıp buldum, bu capsi 2014 yılında hazırlamışım Yeşil kapişonlu pelerine rüzgar meyvesi yedirildiğini ileri sürmüştüm, 10 yıl geçmiş halen aksine dair emare yok, teori geçerli
Dragonun hikayesi çok sığ, zulüm var, o zaman isyan edelim, bu kadar Keşke 30 yıl önce Özgürlük Savaşçıları diye organizasyon kurduğunda bu organizasyon devam etseydi ve bugünlere taşınsaydı, Nika'ya Özgürlük Savaşçısı diyorlar, Dragon'un örgütünün adı Özgürlük Savaşçıları Dragon'un her şeyi bilen ve Nika'yı bekleyen bir organizasyon kurmasını isterdim şahsen, Nika'yı ilah gibi bekleyip Nika gelince harekete geçecekler, Roger bile yanlış zamanda geldik diyor ve Nika'yı yemesini umarak çocuk yapıyor, 20 yıl sonraya plan yapıyor adam, Dragon'un bir halt bilmediğinin kanıtı da bu, bilse ona göre hazırlık yapardı
Kaç sövalye olduğu belli değil, 9 tane silüet var, belki 300 tane şövalye vardır, bilemiyoruz. Hadi 9 şövalye var diyelim, 7 tane krallık var ama bu krallıklarda güçlü kimse yok, kralın ve en güçlü korumaların Reverieye gitmeleri beklenmiş darbe için, o yüzden 9 şövalye 7 krallığa saldırıp yıksa boş hype olacak, Garp'ın bina yıkması gibi bir şey olur, binalar deniz kumundan mı yapılmış diye analiz yaparız
Dof, ID'ye kapatıldığında kutsalların Suikastçi göndermelerini bekliyordu, CP9 olduğunu sanmıyorum ben, başka ve ayrı bir suikastçi birliği olabilir kutsalların
Luffy'e tek atabilecek kadar güçlüdürler.Bu tanrının şövalyeleri sizce ne kadar güçlüdür? Üç amiral kadar var mıdır? Tek tek değil. Hepsi üç tane amiral eder mi?
Yine güç soktu seriye herif. Manga bitecek bu adam twitterdan mangaya güç sokacak şunlarda vardı diye.