9 kızıl kın9 gibi gözüküyor
9 kızıl kın9 gibi gözüküyor
9 Kutsal savaşçı mücadeleye girdiği an savaşımız başlayacak diyor Dragon. Bu adamlar kesinlikle zayıf olamaz. Bu durumda bizim tarafta güçlü dokuz kişi olması gerekiyor.
Ben İmu+Gorosei+9 Şövalye olması durumunda bizim tarafta Law, Kid ve Devrim Ordusu olacağını düşünüyorum. Eşleşmelerin de böyle olması muhtemeldir.
İmu vs Luffy
+
Kılıçlı Gorosei vs Zoro
Sarışın Gorosei vs Sanji
Uzun sakallı Gorosei vs Yamato
Jay Garcia Satürn vs Kid
Pala Bıyıklı Gorosei vs Law
+
Kutsal Şövalye Lideri vs Dragon
Sabo
Kuma
İvankov
Morley
Karasu
Lindberg
Jinbe
Robin
Tek gerçek Monkey D. Luffy vardı bir de.9 kın.
9 şövalye.
3 amiral.
7 savaş lordu.
3 yonkou.
11 süpernova.
12 en kötü nesil.
12 en iyi kılıç.
Seride başka ne vardı böyle?
40 yapar ve dressrosanin kurulusunun 40.yili kutlu olsun.9 kın.
9 şövalye.
3 amiral.
7 savaş lordu.
3 yonkou.
11 süpernova.
12 en kötü nesil.
12 en iyi kılıç.
Seride başka ne vardı böyle?
gerçi bu amirallere böyle bi filo amireli de yakışabilir doğru diyorsunGarp onu pert etti. Filo amirali olsa daha güzel olur bence
Hepsi KK çıksın isterseniz. Bu nasıl bir mantık?Bu saatten sonra şövalyelerin her biri en az yonkou değilse var olmaları anlamsız. Dragon bunları ne diye ağzına alsın güçlü değillerse.
Genel olarak düşünmediği için bu sorunlar baş göstermiş olabilirAcaba SODA serinin sonunu yeni mi düşünüyor da böyle garip bir iş çıkıyor anlamadım doğrusu.
Bir bağlantı bir senkron problemi baş göstermeye başladı Dof Arc'dan sonra sanki
Her zaman olduğu gibi tabi ki de amiral seviyesi varlardırBu tanrının şövalyeleri sizce ne kadar güçlüdür? Üç amiral kadar var mıdır? Tek tek değil. Hepsi üç tane amiral eder mi?