Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1083: O Gün Hakkındaki Gerçek

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 71 35.0%
  • Orta

    Kullanılan: 85 41.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 47 23.2%

  • Kullanılan toplam oy
    203
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Klon muhabbeti çok saçma ve işin basitine kaçmak olur.Bu klonlar gerçekleriyle aynı yeteneklere sahip olucaklar.2 tane aynı ekip vs mi atcak ? Aynı şekilde klonların bi backgroundu olmayacak.Altı boş düşmanlarla kapışmak olacak.
 
Dünyaya yayılmış devrimcilerden güçlü kişiler çıkması muhtemel, Dragon daha ekibi toplamamış bile.

Çok önemli. :)

Dünya genelindeki devrimciler, dünya hukumetinin yönetimindeki kişilerden onlar insanlık dışı canavarlar olduğu için nefret ediyor.
Kendi ordusundan değil de bağlı kralliklardan bahsediyor o bence, Dalton Pell vs çıkar keşke Heracles gibi güçlü adamlar da çıksa :)

Stussynin klonunu gördük Xebek, Roger ve Shiki’nin klonunu görebilecek miyiz ?
Bellide kutsal şövalyeleri Oda direkt klon olarak çizecek.
Düşününce de son savaş için ancak böyle bi son tatmin edici bulurum ben kişisel görüşüm bu.Hükümetin eline geçen güçlü korsanların klonlarına karşı olan büyük bi savaş.
Stussy gibi klonlarin devamının gelecegi kesin de bunun mantıklı olması saçmalık, seride uçak helikopter zeplin yok ama klonlar havada uçuşuyor :)

Robot klon vs mevzusu Dragon Ballda vardı, E. Oda oradan çarpıyor ama DBde uçan araçlar uzay mekikleri vs var, o yüzden normal geliyordu, şimdi OP gibi orta çağda geçen seride mantıklı gelmiyor bariz sırıtıyor :)

Şu amirallerin büyük alana etki ettikleri için saldıramamalarının mantıklı bulunması gerçekten garibime gidiyor. Kaç kişi saldırmış mekana ? Amirallerin çarpıştığı adam sayısı 3 abi. Sabo ortalarda yok bile. Karasu ve Lindberg geniş alanlara etki eden rakip değiller. Hadi Morley dev olduğu için geniş alan kabul edelim. Abi Luffy G2'de Hajrudin indirdi ya! Tamam ikisinin klasmanı aynı değil ama G2 diyorum. Koca amiral meyve kullanmadan saldıramıyorsa... Denizcilerin acilen küçük alanlarda savaşabilecek amiral kadrosu açması lazım. Köşeye sıkışıyorlar böyle.
Amirallerden meyveyi alsan bir şey kalmıyor özetle :) Aslında Yonkolarda da yıkım yapmadan o kadar kişiyi indirecek bir Kaido var, thunder baguayla vura vura indirirdi, Shanksin tekniği çok kral haki çektiği için tüm kutsallar bayilirdi muhtemelen :)
 
Oda’nın ucuz yazarlığıyla Stussy’nin klonunu yaptıysa adı geçip silüet görünen Xebek’in klonunu yapmazsa içinde kalır o herifin
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık