Shanks ekibi toplamış ama Mihawk sağlık kısmında elenmiş diyorlar. Renk körüymüş. Hırs yapıp kılıç ustalığında doktora yapmış.Tayfayı eğitim bırakmış. ''Shanks, artık sıra sende'' demiş.
Shanks ekibi toplamış ama Mihawk sağlık kısmında elenmiş diyorlar. Renk körüymüş. Hırs yapıp kılıç ustalığında doktora yapmış.Tayfayı eğitim bırakmış. ''Shanks, artık sıra sende'' demiş.
Bana paramecia gibi geldi.Siyah duman olarak kabul etsek sert saldırılar yapıyor.Kurum, is olarak da bilinir. Ateş dumanı nedeniyle dikey yüzeylerde oluşan siyahlık.
Logialar her zaman aşırı akışkan olacak diye bir şey söz konusu değil, çamur, mochi vs buna örnek aslında. Ayrıca şömineli evlerde, köy evlerinde bacalar sürekli olarak dumandan tıkanır. Fazla duman bir yerden sonra orada böyle siyah kar ya da birikmiş tüpçük tozlar gibi is yapar. Bu is temelde sert bir şey değil, rahatlıkla eline alıp sıkıştırabilirsin. Yeterince sıkıştırırsan da sertleşeceğinden katı saldırı yapmaya olanak sağlar. Yani Logia olacaksa da sorun olmaz o açıdan.Bana paramecia gibi geldi.Siyah duman olarak kabul etsek sert saldırılar yapıyor.
Mevzu yakında iyi kutsal ejderler de var işine kayacak gibi.Yalnız fark ettiniz mi bilmiyorum Devrim Ordusu Luffy'nin aksine Dünya Hükümetine değil Kutsal Ejderlere savaş açmış. Önceki bölümlere bakınca tutarlı bir hareket olmuş. Zira Devrimci Ordusunun Dünya Hükümetine değil Kutsal Ejderlere karşı olduğu belirtilmişti.
Bir tık zorlasak kabul edilebilir bence.Kurum, is olarak da bilinir. Ateş dumanı nedeniyle dikey yüzeylerde oluşan siyahlık.
Hocam niyet belli de çaktırmıyor. Ryokugyu olmasa Tranrıların Evi falan kalmazdı.Fuji de her şeye meteor çekiyor ayarsız
Logia neyse o oluyor.Buzsa hep buz`dur,çamur çamur`dur,magma magma.Mochi özel paramecia.Logialar her zaman aşırı akışkan olacak diye bir şey söz konusu değil, çamur, mochi vs buna örnek aslında. Ayrıca şömineli evlerde, köy evlerinde bacalar sürekli olarak dumandan tıkanır. Fazla duman bir yerden sonra orada böyle siyah kar ya da birikmiş tüpçük tozlar gibi is yapar. Bu is temelde sert bir şey değil, rahatlıkla eline alıp sıkıştırabilirsin. Yeterince sıkıştırırsan da sertleşeceğinden katı saldırı yapmaya olanak sağlar. Yani Logia olacaksa da sorun olmaz o açıdan.
Saldırı aldığında bedeni parçalanıyor. Yani belli bir beden bütünlüğü yok. Ya Logia ya da Özel Paramecia.Bana paramecia gibi geldi.Siyah duman olarak kabul etsek sert saldırılar yapıyor.