Bölümü ilk okurken benim de içimden geçmişti. Doğru çıkarsa Odaya sövebilir miyiz?Her yerde bu dönüyor;
Bölümü ilk okurken benim de içimden geçmişti. Doğru çıkarsa Odaya sövebilir miyiz?Her yerde bu dönüyor;
MF'deki gibi bir savunma sistemi yoksa Kaido ve King yukarıdan yok eder ejderleri. Kaido yaşlandıkça daha sakin düşünüp gençlik hayallerinden vazgeçmiş. Ejderlere saldırsa bir geleceği olmazdı. Devrimciler gibi arkasında halk da yok. Haliyle ya keyfine bakmış ya da dediği gibi WG ile baş edecek bir ordu oluşturmaya adamış kendini. Bu tayfayla fazla dayanamaz o kadar karakter karşısında.Kaidou hükümet falan devirirmiş reis.
Helal olsun derim Shanks’e…Her yerde bu dönüyor;
Nika meyvesini CP9 iyi koruyamaz dur ben koruyayım diye aldıysa olabilir bak Yasopp' un şansa bak! Köyünden şövalye seçmelerine postacı baykuş yerine Shanks gönderilerek davet edilmişHer yerde bu dönüyor;
 bu gerçek Olursa nolurBölümü ilk okurken benim de içimden geçmişti. Doğru çıkarsa Odaya sövebilir miyiz?
Klondur o klon....Yok canım ihtimal vermiyorum ama benziyor sanki. Ama yok yani.
Kurum anlamı ney ?Karasu'nun meyvesini çözemedim. Kurum Meyvesi vermiş Oda. Logia özellikleri gösteriyor. Kurum doğada bulunan bir madde sayılır mı sizce?