Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1082 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Spoiler Yorumum:

- Buggy olayının suyu çıktı.Oda az daha itelerse adamı seri sonunda korsanlar kralı olarak göreceğiz.Ancak Buggy’nin kendine One Piece’i bulma konusunda bu kadar çok güvenmesi hoşuma gitti.

- Shanks, Luffy’nin meyvesinin Nika meyvesi olduğunu taa ezelden beri biliyormuş.Çünkü One Piece için şu zamanlarda harekete geçmesinin temel sebebi bence Luffy’nin meyvesini uyandırmış olması.Yani Luffy’nin meyvesini uyandırması Shanks’in One Piece için harekete geçmesine neden oldu.Belki de Shanks, Luffy değil de gerçektende meyveyi kurtarmak istedi.

- Sabo’nun bu kadar şanslı olması da çok sıktı artık.

- Devrimciler beklediğim gibi.Ne çok güçlüler ne de çok güçsüzler.Sabo’nun bu kadar ballı olmasından dolayı çok ekmek yediler.Daha da ekmeğini yiyecekler gibi.

- Çapraz Birlik bence de güçlenmeli.Bence bu ekibe Marco veya Karakuri çok yakışır.

- Sengoku ve Tsuru, Arıkovanı’na gitmez bence.
 
Mihawk Croco'ya güçlü adam topla o zaman diye fitneyi vermiş bile. ID basıp Dof'u ve bir kaç yeni at hırsızını çıkartacaklar. Kadro tamamlanacak.
Dof'u onların kurtarması gayet mantıklı. Sabo ve Vivi oraya düşmedi. Tayfanın yolu oraya düşme ihtimali kalamadı. Yonkou Buggy ekibinin yarattığı karmaşa da Bon-Chan da kaçar. veya Mr.3 onu da davet eder vs.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık