Caribou'nun meyvesi Swamp, Grus'un meyvesi Clay. Mud, çamur demek. Mud olsaydı Caribou'nun meyvesinden farkı da olmazdı.Ha şu sword eleman. Ben mug-swap meyvesi arasında kaldım benzer türü 2 farklı meyve şeklinde(biri logia) çıkarıyor.
Caribou'nun meyvesi Swamp, Grus'un meyvesi Clay. Mud, çamur demek. Mud olsaydı Caribou'nun meyvesinden farkı da olmazdı.Ha şu sword eleman. Ben mug-swap meyvesi arasında kaldım benzer türü 2 farklı meyve şeklinde(biri logia) çıkarıyor.
Canavar Korsanları'nda olsa King'in yerine sağ kol olacağı kesin.Shot da ne karakter çıktı be. Vericeksin bunu Shanks ve Kaido'lu sofranın ortasına. Sabahlara kadar içki servisi yapacak
Böyle bir cümle kuracaktım , fazla mı abartırım acaba demiştim. King'in yerine gerçekten sağ kol olabilirCanavar Korsanları'nda olsa King'in yerine sağ kol olacağı kesin.
Dünkü spo ya göre yazdım da değişmiş her şey. Kili logia yapmış oldu şimdi.Caribou'nun meyvesi Swamp, Grus'un meyvesi Clay. Mud, çamur demek. Mud olsaydı Caribou'nun meyvesinden farkı da olmazdı.
Usta garp seni köşeye falan mı sıkıştırdı, nedir bu kin ?Bölüm ismi efsanevi kahraman adamın yaptığı şey bina yıkmak, efsanevi operatör.
Roger, oğluna bile sahip çıkamayacağını bilse şunu kahraman yapmazdı.