Çok hafife almamak lazım yinede Yonko tayfası sonuçta bunlar. Garp fazla gelir tabi bunlara.Ortam çok müsait rakipler şahane Garp burada icraat gösterirse Garp > WB yazarım şahsenlasjdlsadj
Çok hafife almamak lazım yinede Yonko tayfası sonuçta bunlar. Garp fazla gelir tabi bunlara.Ortam çok müsait rakipler şahane Garp burada icraat gösterirse Garp > WB yazarım şahsenlasjdlsadj
Olay çok basit Garpın Hakisini hisseden shiryu arkadaşlarına ben lavaboya gidiyorum deyip topuklasa uzaklaşınca da görünmez olup saklansa bitti gitti.Ne Garp’ın yenilmesini ne de Shiryu’nun yenilmesini istiyorum…
Çünkü bu gözler bir Zoro vs Shiryu’yu görmeyi hakediyor.Ancak bunun olabilmesi için de Shiryu’nun Garp’tan kurtulması gerekiyor.Eee öteki taraftan da Garp’ın yenilmesini izlemek istemiyorum.
Yani aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık durumu var bende.
ID dediğimiz yapı doğrudan devlete bağlı denizcilerin bir nebze farklılığı var kendi içinde. 2 yıl ayrı kaldı diye mi shiryu kral oldu ? ace nin sonunu luffy güzel özetliyor hatta zoro laf sokuyor orada okumadıysan manga yı hatırlatayım istedim. Kişiler kendi sonlarını hazırlar bu serinini olayı bu hani seri ironik şekilde 1080P oldu hala anlamadıysanız. Reyleigh ne haberi vardı derken şabondiden izleyen kimdi ki şanks yeni dünyadan çıkıp geliyor o daha yakın yere gelemedi ama boa için denizleri yarıp geçen kişi sorsak roger kardeşi kaptanı falan fişman...Shiryu hakkında bildiğimiz tek şey Garp gibi marinenin köpeği olmadığı.. at hırsızı için erken bir tanım.
Koramiral hizmet etmiyor mu?
Amiral olayı garpı kurtarmaz... Adamın gözünün içinde Ace'i öldürdüler Garpın yaptığı şey bırak beni sengoku
Rayleigh ne haberi vardı nede Ace ile alakası vardı. Lütfi'nin de dediği gibi sonunu düşünen kahraman olamaz
Yani... Nerede hoşlanmadığım yorum var. Sahibi sen oluyorsun. Teşekkürler başarınız için.Shiryu hakkında bildiğimiz tek şey Garp gibi marinenin köpeği olmadığı.. at hırsızı için erken bir tanım.
Amiral olayı garpı kurtarmaz... Adamın gözünün içinde Ace'i öldürdüler Garpın yaptığı şey bırak beni sengoku
Rayleigh ne haberi vardı nede Ace ile alakası vardı. Lütfi'nin de dediği gibi sonunu düşünen kahraman olamaz
Caribou nun meyveden ne farkı çıkar bunun ? Onu swap diye çevirmişler bu mug aynı düzeyde değiller midir ? Bir de kil meyvesi kimdeydi ?Kil Meyvesi yüksek ihtimalle Bataklık Meyvesi'nin hiyerarşik olarak üstü çıkacak.
Garp aktif olarak savaşa dahil olmayarak yapabileceği en büyük iyiliği yaptı. Sizin beklentiniz korsanların safına geçip, Denizciler'e karşı savaşması sanırım.Shiryu hakkında bildiğimiz tek şey Garp gibi marinenin köpeği olmadığı.. at hırsızı için erken bir tanım.
Aynen bana bi touch blue alsanaRayleigh ne haberi vardı nede Ace ile alakası vardı. Lütfi'nin de dediği gibi sonunu düşünen kahraman olamaz