Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1080 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
At hırsızı adam fanlığı yapıyor komedi.

Köpek dediğiniz adam kutsallara hizmet etmek istemediğinden Amiral olmuyor. Hükümet gücünden dolayı donanmadan atamıyor kafasına göre takılıyor. Yorum atacaksanız az içi dolu olsun. Öleceğini bile bile çocuk yapan düşmanının oğluyla, çocuğunu sokağa salmış Oğlunun çocuğuna sahip çıkmış. Daha ne yapacak Ace'i kurtarıp Beyazsakal korsanlarına mı katılacaktı ? Rayleigh, Kaptanının oğlunun ölümünü 4K ultra hd plazma tv'den seyrediyor. O sırf kılıç taşıdığı için adamın dibidir ama değil mi ?
Ne kadar takla atsan da Garp'ın köpek olduğu gerçeğini değiştirmiyor hiçbir şey. Adam daha gözüktüğü ilk sahnede ne olduğunu belli etmiş sen hala savunma peşindesin.
 
Garp aktif olarak savaşa dahil olmayarak yapabileceği en büyük iyiliği yaptı. Sizin beklentiniz korsanların safına geçip, Denizciler'e karşı savaşması sanırım.
Ace'i Denizci yapabilmek için elinden geleni yaptı. Korsan oldu; oradan başarısız oldu. Sonra torunu da oldu. İçten içe sürekli acı çekiyordur zaten. Oğlu da Hükümetin baş düşmanı oldu. Zaten oradan da acısı vardı. Yine de idelarına sahip çıktı. Sonra biri gelsin Ace'yi kurtarmadı desin.
 
Coby eğer adadaysa Garp kurtaracak gibi duruyor.

Teach için işler iyi gitmiyor bunu nasıl bağlayacak acaba

Shanks yükseliş Teach çöküş mü planlıyor yoksa
Teach için işler hiç iyi gitmedi bugüne kadar ama böyle devam etmemesi lazım.

Şuana kadar;

***MF'yi yıkacağım dedi, Shanks geldi, kaçtı.
***Bonney'le gemi takası yapacağım dedi, Akainu geldi, kaçtı
***Hancock'un meyvesini alacağım dedi, Ray geldi, kaçtı
***Devrimcileri kovalayıp Baltigo'daki silahları alayım dedi, CP0 geldi, kaçtı.
***Coby'yle Adayı resmileştireceğim demiş, Kuzan kabul etmezler demiş,

Adamın hiçbir işi düzgün gitmiyor, bence E. Oda bu seyri değiştirecek. BB Law'ı yenip Poneleri alacak önce, Arıkovanında da Coby'yle olmuyorsa Garp'la olur diyerek Garp'ı tokatlayıp esir alacaklar. Hükümet Kılıç ekibini kurtarmak için ne istiyorsan verelim diyecek BB'ye :)
 
  • Like
Tepkiler: Tyr
Karasakal Korsanları'nın meyve yetenekleri fena çıktı. Hasır Şapka Korsanları'nın bayağı bir yetenek kasmaları lazım. Luffy, Yamato, Zoro ve Sanji'de sıkıntı yok. Geri kalanı bayağı bir yetenek kasmalı, özellikle Usopp.
 
Ace'i Denizci yapabilmek için elinden geleni yaptı. Korsan oldu; oradan başarısız oldu. Sonra torunu da oldu. İçten içe sürekli acı çekiyordur zaten. Sonra oğlu da Hükümetin baş düşmanı oldu. Zaten oradan da acısı vardı. Yine de idelarına sahip çıktı. Sonra biri gelsin Ace'yi kurtarmadı desin.
Bu kafadaki insanların torpili falan normal gördüğünü düşünüyorum. Kolluk kuvveti olsalar demek ki bir yakınları seri katil olsa göz yumacaklar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık