Mihawk'a Perona'ya sahip çıkmadığı için sallayacaktım biraz da kızmasın diye sallamadım.Mihawk’a da sallamamış mıydı o?
Mihawk'a Perona'ya sahip çıkmadığı için sallayacaktım biraz da kızmasın diye sallamadım.Mihawk’a da sallamamış mıydı o?
Sen niye Rogera bu kadar sallama peşindesin...WB Deprem ile bunu yapıyor hacım.
Harbi eksi yazar bu durum iyi hatırlattın.Mihawk'a Perona'ya sahip çıkmadığı için sallayacaktım biraz da kızmasın diye sallamadım.
Usopp tan daha vasıfsız buluyorum kendisini. Ayrıca Coby mülayim adam Luffy gibi gittiği her adaya huzur getirme gibi bir derdi yoksa dünya hükümetine karşı bir şey yapacağını da sanmıyorum. Kısacası 500 den az olurdu.Coby korsan olsa ödülü 500’den az mı olurdu çok mu?
Mihawk’a da sallamamış mıydı o?
Mangada geçen şey Roger ve Garp'ın denk olduğu ve Wb'nin Roger'ı yendiğine dair herhangi bir imanın, bilginin olmadığıdır. Bu şartlar altında bu karakterleri denk kabul edersin kimin kimi yiyeceği de belli olmaz o anki motivasyonlarına bağlı. Ben sana meyvesiz haliyle bu seviyede olan adamın meyve yediğinde oluşturabileceği dengesizlikten bahsediyorum. Çöp BB seninkinin meyveyi yeyince kendini kral ilan ediyor gücüne etkisi o kadar fazla. Aynı meyveyi Garp yese ne olurdu onu da az çok sen hesap et.Güç saf güç değil ki sadece , silah kullanımı , meyve , zeka hepsini güce yorabilirsin siz diyorsanız ki Garp tekte daha çok buzdolabı taşır , taşıyabilir. Ama dövüşürlerse sonucun ne olacağını mangaka söyledi zaten diğer yorumlar işlevsiz.
BB ve room Ya zekasıyla kurtulur ya da Teache adasının dağıtıldığı bilgisi giderse geri çekilmesiyle kurtulur. Bu savaşı çabuk bitirmek isteseydi bu kadar arayı açmazdı diye düşünüyorum. Her bilgi gelmediği bölüm uzun süre savaştıklarını gösteriyor.Bb bu iki adadan birinde gözüküp room demediği sürece sıkıntı yok. Law'ı allem kallem edip kurtarır Oda bir şekilde.
Harbi eksi yazar bu durum iyi hatırlattın.
Binaların hepsi sismik izolatörlüymüş ama. Zor iş. Marineford gibi müteahhiti intihar etmiş kaçak yapı olsaydı tek yumrukta dümdüz ederdi Garp.Kaido ada kaldırıyor ada .Garpın bina yıkması işe yaramaz ada teklemeliydi.