Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1080 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güç saf güç değil ki sadece , silah kullanımı , meyve , zeka hepsini güce yorabilirsin siz diyorsanız ki Garp tekte daha çok buzdolabı taşır , taşıyabilir. Ama dövüşürlerse sonucun ne olacağını mangaka söyledi zaten diğer yorumlar işlevsiz.
Mangada geçen şey Roger ve Garp'ın denk olduğu ve Wb'nin Roger'ı yendiğine dair herhangi bir imanın, bilginin olmadığıdır. Bu şartlar altında bu karakterleri denk kabul edersin kimin kimi yiyeceği de belli olmaz o anki motivasyonlarına bağlı. Ben sana meyvesiz haliyle bu seviyede olan adamın meyve yediğinde oluşturabileceği dengesizlikten bahsediyorum. Çöp BB seninkinin meyveyi yeyince kendini kral ilan ediyor gücüne etkisi o kadar fazla. Aynı meyveyi Garp yese ne olurdu onu da az çok sen hesap et.
 
Bb bu iki adadan birinde gözüküp room demediği sürece sıkıntı yok. Law'ı allem kallem edip kurtarır Oda bir şekilde. :D
BB ve room 🤮 Ya zekasıyla kurtulur ya da Teache adasının dağıtıldığı bilgisi giderse geri çekilmesiyle kurtulur. Bu savaşı çabuk bitirmek isteseydi bu kadar arayı açmazdı diye düşünüyorum. Her bilgi gelmediği bölüm uzun süre savaştıklarını gösteriyor.
3. meyve olacaksa logia ve paramecia olmasını beklemiyorum bunlara sahip zaten. Zoanı da katıp meyve türlerini tek karakterde gösterebilir Oda. Bu daha olası geliyor bana.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 16)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık