500 milyonluk adam karşılığı ada isteyen Karasakal’ın ticari dehası. Her zaman planı hazır adamım, dünyayı parmağında çeviriyor. Teach > Vegapunk @Mihawk @Whitebear D
Koby’nin annesi bile onu kurtarmak için 500 milyon vermez.500 milyonluk adam karşılığı ada isteyen Karasakal’ın ticari dehası. Her zaman planı hazır adamım, dünyayı parmağında çeviriyor. Teach > Vegapunk @Mihawk @Whitebear D
Crocodile’ın parası deniz yemeyen keriz mi? @Sir Crocodile @MihawkKoby’nin annesi bile onu kurtarmak için 500 milyon vermez.
Crocodile’ın parası deniz yemeyen keriz mi? @Sir Crocodile @Mihawk
Shanks daha gemiye hasar veremiyor devlerden yardım alıyor millet bina diye küçümsüyor.Yapı denetim mevzuları üstünden de güç kıyaslaması yapmadık demeyiz artık. Yalnız değil bina toz dahi kaldırmayan bir saldırıya teslim olan Kid'in durumu kafamı çok karıştırıyor usta @Montana
Normalde kahvemi sigaramı alıp, foruma girip yarım saat keyifli keyifli yorum okurdum. Girer girmez bu yorumu gördüm, şimdi de çıkıyorum. Başka yorum okumaya gerek kalmadı, doydum.Kimileri Gura Gura kimileri vura vura