Karasakal yaptığında sabondy de tsunami uyarısı verdiler deyip ortalığı karıştırayım.Meyveyi yer yemez aynısını BB de yaptı, burada kişiden çok meyve başarısı söz konusu.
Karasakal yaptığında sabondy de tsunami uyarısı verdiler deyip ortalığı karıştırayım.Meyveyi yer yemez aynısını BB de yaptı, burada kişiden çok meyve başarısı söz konusu.
1500’lu yıllarda geçiyor raylı sistem yok.Yalnız Garp'in yıktığı bina Japon yapımı yani 8-9 büyüklüğündeki depremlere çok rahat dayanıyor.
Garp depremlerin bile yikamadığı bir binayı yıktığı için tek vasfı deprem olan Beyazsakal'dan güçlüdür diye yorumladım... @Whitebear D @Dattebayo..! @Montana
Çarpılmadan devam etmen dileğiyle KennyBeyazsakal'ın borusu ancak çarpık kentleşme ve imar affı gibi şeylerin gırla döndüğü adalarda öter diyebilir miyiz abi? Kralların yöneticilerini liyakat ile seçtiği adalarda Beyazsakal en fazla sağ kol gücündedir diye yorumluyorum.
Kendi kabahati , kendini geliştirsin.Çıplak el dövüşte Garp WB'ye sadece baş parmağını kullanır. Arada öyle bir fark var. WB bir sürü güçlü silahla donatılmış bir arkadaş.
Garp'ın tek arkadaşı yumruğu.
Beleş güç sevmiyormuş. O yüzden dağlarla yumruk antrenmanı yapıyor adam. Kral hakiyi de adından dolayı kullanmamış bir arkadaştan bahsediyoruz. B.haki yeter demiş.Kendi kabahati , kendini geliştirsin.
Hocam güç dediğin her yerde aynı olacak. WB Mardinde çok güçlü iken Tokyo'da çok zayıf. Garp Hakkaride de Kyoto'da da aynı güçte. Bu yüzden Garp> WB diyorum hayırlı forumlar...1500’lu yıllarda geçiyor raylı sistem yok.
Rokushiki kullanıyor. Vardır değişik teknikleri. Lucci bile rokuogan uydurmuş.Çıplak el dövüşte Garp WB'ye sadece baş parmağını kullanır. Arada öyle bir fark var. WB bir sürü güçlü silahla donatılmış bir arkadaş.
Garp'ın tek arkadaşı yumruğu.
Fantezi yapabilir o kadar olur. Ama beleş güce hayır çekmiş birisi. Dünya Hükümeti neler neler vaat etmiştir.Rokushiki kullanıyor. Vardır değişik teknikleri. Lucci bile rokuogan uydurmuş.