Aynen öyle olur kardeşim.Dev nakavt etti iki tane başka bir şey yapamadı. Garp Shiryu indirirse öne geçer.
Aynen öyle olur kardeşim.Dev nakavt etti iki tane başka bir şey yapamadı. Garp Shiryu indirirse öne geçer.
Ada yok etti diye spoiler verdiler tantana ondan. Bina yok etmiş diye coşmadık. Lalo stili kolpa gene gifçilerdenBende görelim sonra konuşalım diyorum Garp şov var gibi konuşulmuş , bir şey olmamış dedim sadece.
Konudaki en doğru yorumYalnız Garp'in yıktığı bina Japon yapımı yani 8-9 büyüklüğündeki depremlere çok rahat dayanıyor.
Garp depremlerin bile yikamadığı bir binayı yıktığı için tek vasfı deprem olan Beyazsakal'dan güçlüdür diye yorumladım... @Whitebear D @Dattebayo..! @Montana
Bina yine de yıkılmaz. Takla atan binalar var.Az daha sallasa tüm adayı tepetaklak edemez mi yani?
Kidd bu binaların demirlerini toplasa KK olur.Yalnız Garp'in yıktığı bina Japon yapımı yani 8-9 büyüklüğündeki depremlere çok rahat dayanıyor.
Garp depremlerin bile yikamadığı bir binayı yıktığı için tek vasfı deprem olan Beyazsakal'dan güçlüdür diye yorumladım... @Whitebear D @Dattebayo..! @Montana
Beyazsakal'ın borusu ancak çarpık kentleşme ve imar affı gibi şeylerin gırla döndüğü adalarda öter diyebilir miyiz abi? Kralların yöneticilerini liyakat ile seçtiği adalarda Beyazsakal en fazla sağ kol gücündedir diye yorumluyorum.Konudaki en doğru yorum