Garp şov var diye panik olmuştum bina yıkmış adam. Ciddi rakiple bir iki dövüşünü görelim de sonra yorumlarız.
Adacıkta anlaştık @Dattebayo..!Korsan adaları normal adalardan küçük. Onigashima, Çiçek başkenti kadar bile büyük değildi. Arı Kovanı da aynı şekilde küçük bir adacık. Arı Dressrosa ise bayağı büyük bir ada. Gecko Moriah'ın yüzer adası Thriller Bark ile Arı Kovanı arasında tamam fark var ama Dressrosa ile de arasında bayağı fark var.
Tüm denizcileri + şibukaileri karşısına alıp savaşmakla bina yıkmak aynı şey değil maalesef.Kafası attı, cinnet geçirdi ne binayı indirdi yerinden ne de Akainu'yu öldürebildi. Şimdi bunlar Oda'nın mallığı bana göre o ayrı da icraat konuşacaksak bina mı peh diye küçümseyecek konumda değilsin olum wbci olaraktan
Bu adam adayı ikiye bölse de paniğe gerek yok. İradesiz adamın one piece’te yeri yüksek olmaz.Garp şov var diye panik olmuştum bina yıkmış adam. Ciddi rakiple bir iki dövüşünü görelim de sonra yorumlarız.
adam doğru demiş. Lucci,garp kendini salsa,denk getirse kan alır. Luffy'ye bile gel vur dediğinde g2 ile ağzından kan almıştı mf'de tabii bilerek yedi o yumruğu lucci denk getirdi mi kan alır ha garp vurdu mu nevri döner luccinin ama luccide denk getirdi mi hasar bırakır sonuçta. Morgan bile yardı garpı,garp saldığında.Arşiv mükemmel bir şey değil mi?
Mahalle sınırını aştık çok şükürAdacıkta anlaştık @Dattebayo..!
Olum adamın 40 bölüm dövüşü mü gördük de ikisini kıyaslayalım zaten. Bölümde bina yıktığı söyleniyor onun üzerine konuşuyoruz. Çıldırmış Wb deprem meyvesiyle abanıp ne kadar hasar çıkartmış ortada Ace için kendini tutma da yok aksine o öldüğü için hayatının yumruğunu atıyor o an sinirle.Tüm denizcileri + şibukaileri karşısına alıp savaşmakla bina yıkmak aynı şey değil maalesef.
Bende görelim sonra konuşalım diyorum Garp şov var gibi konuşulmuş , bir şey olmamış dedim sadece.Mahalle sınırını aştık çok şükür
Olum adamın 40 bölüm dövüşü mü gördük de ikisini kıyaslayalım zaten. Bölümde bina yıktığı söyleniyor onun üzerine konuşuyoruz.
Dev nakavt etti iki tane başka bir şey yapamadı. Garp Shiryu indirirse öne geçer.Tüm denizcileri + şibukaileri karşısına alıp savaşmakla bina yıkmak aynı şey değil maalesef.
Değil. Kim salladiysa bunu herkesi inandırdı vallahi helal olsun. Fikir adamı diye salladı biri o günden beri gidiyor.Garp'ın beyni yerine yumrukları, Dragonun da yumrukları yerine beyni güçlü.