Şu Eiichiro Oda da sanıyorum yeni meyve üretme konusunda baya sıkıntılar yaşıyor galiba. Bataklık meyvesi varken çamur meyvesi veya ip meyvesi varken kırbaç meyvesine ne gerek vardı şimdi.
Orası öyle zaten.Rezil oluruz elaleme intihar çözüm değil. Son nefesimize kadar HAARP meyveli Wb<<<GAARP dede diyeceğiz o kadar!
Doğalgaz aboneliği almak için değilmiydi bu çabaları ben öyle biliyordum.Teach, amiral korkusundan dolayı imar affından yararlanmaya çalışıyor.
Ben niye bunun derdine düştüm anlamadım onu da sorguluyorum şuan. :dd.dMW'ye de cinsiyet shaming yapmayı öğretmişsin milleti rahatsız ediyormuş fangız diyerek
Sengoku zaten Aokiji’yi önermişti. Akainu’yu başta isteyen daha alt rütbelerdi.Sengoku çakalı kadro açığı var diye araya girmese helal süt emmiş Aokiji filo amiraliydi şu an
Kırbaç meyvesini duyunca benim de aklıma direk Sadi-chan geldi. Ah be hayatının fırsatını kaçırmış resmen.Sadi meyvesiz yapıyor aynı şeyi hatta Kırbaç darbesi yese bu zevk alır daha güçlüdür o kırbaçlı üyeden. Hükümet yine 1-0 önde
Tsuru mu? Bölümde Tsuru mu var?Evet.
Binalar yıkılacak. İçerisinde tutuklu olan mahkumlar Denizcilerin tarafında saf tutacaklar. Ekstra bir güç olacak. Tsuruyu bekledik ama torunu çıktı umarım o da soyunun hakkını verir.
Moria ve Perona bu saldırılar sonrası serbest kalacaklardır ve denizcileri destekleyeceklerdir diye düşünüyorum. Denizcilerin güçleri artacaktır burada istemsizce...
Ayrıca abi harbidende saçma sapan meyveler ya... Meyve vermek için vermiş gibi bir durum olmuş
Başkası dese umursamazdın büyük ihtimalle ama MW'nin rahatsız edici bir aurası var ondan şey olmuştur, anlayabiliyorumBen niye bunun derdine düştüm anlamadım onu da sorguluyorum şuan. :dd.d
Torunu var. Kırbaç meyvesi yemiş, nasıl bir görüntü ortaya çıkacak marak ediyorum.Tsuru mu? Bölümde Tsuru mu var?