Law o ortamdan sıvışabilirse cvsine feci + yazacak. Bir umuttur beklemek modundalar şu anSon demlerini yaşıyor son kızgınları atıyor çok üzerine gitme Oda Law’ı unutsun Garp’ı öldürsün diye her gün dua ettiğine eminim. xD
Law o ortamdan sıvışabilirse cvsine feci + yazacak. Bir umuttur beklemek modundalar şu anSon demlerini yaşıyor son kızgınları atıyor çok üzerine gitme Oda Law’ı unutsun Garp’ı öldürsün diye her gün dua ettiğine eminim. xD
Bence Garp’ta şu Lao G nin yaşamı boyunca enerji biriktirp o enerjiden kullanması gibi bir şey çıkacak.Garpın enma gibi bir gücü çıkacak. Ortamdaki tüm hakiyi çekiyor. Mf'de Wb'nin o yüzden hakisi bitti. Sengoku eşeğe tek atamadı.
Teach meyve iptal ediyor. Garp haki
Masaka????Benim sana kızgın atma sebebi fan girl algı çabanız. Sıkıldım bu durumdan. Sizin yüzünüzden gidip ameliyat olacağım :d
Oda kız fanları üzmek istemez.Bu yüzden Kid'in düştüğü duruma düşmez.Law o ortamdan sıvışabilirse cvsine feci + yazacak. Bir umuttur beklemek modundalar şu an
Cidden öyle yapmışım gibi duruyor ama benimki masum yahu.Onlar latife yapmıyor ya karalama peşinde :S onu dedi usta bunu aldırdı şu şu > yazdı falan onların derdi çok başkaEdit yapamadım yoruma. Ayrıca emin olma o kadar. Hiçte öyle bir şey yapmıyorum. Başkalarına yazmadığım şey yüzünden üzerime geliyorsunuz uçan tekmeyle gireceğim artık konuya diyorsun ama kendin aynını yapıyorsun. :dd.d
MW'ye de cinsiyet shaming yapmayı öğretmişsin milleti rahatsız ediyormuş fangız diyerekOda kız fanları üzmek istemez.Bu yüzden Kid'in düştüğü duruma düşmez.