Son demlerini yaşıyor son kızgınları atıyor çok üzerine gitme Oda Law’ı unutsun Garp’ı öldürsün diye her gün dua ettiğine eminim. xDLaw iki hafta daha hayatta. Hadi gene iyisin la
Ben onun gif halini iddiasını kaybetmesi durumunda @Silver e yaptırmayı düşünüyorum. :dd.dÇünkü karasakalın gemisiyle law eggheada gidiyor karasakalın kelleyi luffye teslim etmek için.
Benim sana kızgın atma sebebi fan girl algı çabanız. Sıkıldım bu durumdan. Sizin yüzünüzden gidip ameliyat olacağım :dSon demlerini yaşıyor son kızgınları atıyor çok üzerine gitme Oda Law’ı unutsun Garp’ı öldürsün diye her gün dua ettiğine eminim. xD
Küçük dediğin ada Thriller Bark’ın 10 katı falan en az bu arada.Açıp mangasına da bakabilirsin animesine de bakabilirsin.
Edit yapamadım yoruma. Ayrıca emin olma o kadar. Hiçte öyle bir şey yapmıyorum. Başkalarına yazmadığım şey yüzünden üzerime geliyorsunuz uçan tekmeyle gireceğim artık konuya diyorsun ama kendin aynını yapıyorsun. :dd.dSon demlerini yaşıyor son kızgınları atıyor çok üzerine gitme Oda Law’ı unutsun Garp’ı öldürsün diye her gün dua ettiğine eminim. xD
@II. Invictus suçu ben yapmadım resmen beynimi yıkadı aklımda fangirller uçuşuyor sakın ha elinden bir kaza çıkmasın shshshBenim sana kızgın atma sebebi fan girl algı çabanız. Sıkıldım bu durumdan. Sizin yüzünüzden gidip ameliyat olacağım :d