Adadaki tipler Garp'ı kesmez. Ya BB de gelecek ya da Garp adayı silkeledikten sonra Coby'i alıp gidecekRoger ile dövüşmüş Garpı eğer burada küçük düşürecekse senin çizeceğin seriye …
garp estirmeli ortalığı . Gerçek kahraman denizcinin gücüne herkes şahit olmalı .
Keşke hiç var olmasaydı bb ve tayfası Oda güzelim tayfayı hiç etti ya da filler bölümler de 1-2 kere gözüken bir korsan tayfası olsaydı.Bu arada Bb de leş tayfası da. Bunları Shansk'gil aradan çıkarsa ne güzel olurdu. Bunlardan olmaz.
Nenesinin disiplin anlayışını korsanlara kırbaçla güzelce tattıracaktır diye düşünüyorum.Torunu var. Kırbaç meyvesi yemiş, nasıl bir görüntü ortaya çıkacak diye marak ediyorum.
Sahne aklınızda canlansın diye görsel anlatım. Yeşil yer yumruk etkisi ile yıkılan yer, kırmızı nokta Garp, siyahlar haki. @Raiden @SilverHer bokun meyvesi var. Kırbaç meyvesi ne mesela kırbaç mı üretiyor kırbaca mı dönüşüyor ya da var olan kırbaçları mı kontrol ediyor? Hiçbiri de bir halta yaramaz
Sayfa gelsin bakarız, ada diyen at ağızlıyı bulup kariyerini bitirmek şart ama o ayrı.
Kadın mı erkek mi?Torunu var. Kırbaç meyvesi yemiş, nasıl bir görüntü ortaya çıkacak marak ediyorum.
Chad The Garp harekete geçti sadece. Bu da armağan olsun benden Garp severlere.
Yok ya invicte de öyle kimde görürsem. Kötülüyor hissiyatı verdiği için sanırım. Buna takılmış olmam da saçma geldi. :dd.dBaşkası dese umursamazdın büyük ihtimalle ama MW'nin rahatsız edici bir aurası var ondan şey olmuştur, anlayabiliyorum