Dedem havalı giriş yapmayı sevdiği için atom bombası atarak başladı... Büyüklüğe bak.Yalnız şaka maka bu mangada gördüğüm en etkileyici güç gösterisi olabilir bu. Garp dede bu adadan sağ çıkar çıkamaz bilemem ama şov daha yeni başlıyor orası kesin.
Onun en güçlü unvanını kabul etmiyorum hüüüüAttığın panelde ''Dünyanın En Güçlü İnsanı'' yazıyor.
Orada korsanlar vs denizciler oluyor, denizci kahramanı lakaplı adam korsanlara mı yardım edecekti? Torunu adam olsaydı da dedesinin sözünü dinleyip korsan olmasaydı. Bu kaderi kendileri seçtiler.Torunu yerine koyduğu ace’in ölümüne kılı bile kıpırdamayan biri Garp, eminim coby içinde bir cacık yapmazdı.
Ayrıca korsanları öldüren sakayı değil Torunu yerine koyduğu, yıllardır baktığı çocuğun içinden geçen sakayı cezalandırmalıydı. Bir tane de olsun vurmalıydı bir tepki vermeliydi. Biz bunların hiç birini görmedik. Ben garp’ı seviyorum ama bu yaptıklarını onaylamıyorum, güç desen var, umursamazlık diz boyu zaten arkadaş koy bir tane bizde rahatlayalım sende rahatla.
Bu bölüm Garp'ın, Sengoku araya girmeseydi magma velede ne tarife çekeceğinin bir ön gösterimini görmüş olduk.
Meh. Çocuk hayattayken kılını kıpırdatmayan adam çocuk öldükten sonra iyiki de bir şey yapamadı.
Zoro da onun kaptanı da şu anda hakinin ne olduğunu unutmuş bir vaziyette robotlarla cebelleşmekteler. Bir süre gözüme gözükmesinler mümkünse. :SRoronoa Zoro hariç de.
Big Mom p1’e vururken ya da Kaido birilerine kral hakili çakarken karşıt güç yoktu. Böyle bir görüntü oluşmadı ama.İlerki zamanlarda konu derleyebilirsem sunu enine boyuna işlemek isterim .
Burada Garp'ın karşısında karşıt güç oluşmadığından hakisi büyük boyutlarda taşmış gitmià bence.Fakat karşıda iradesi yüksek biri olsaydı bu çaplı bir saldırı yerine Wb-Roger gibi bir saldırı görebilirdik yani Bu saldırı Wb yada Roger'ın saldırılarından güçlü değil çünkü karşıda absorbe edecek rakip yoktu.Benim fikrim fakat yinede dehset verici bir görüntü