Saka’ya vursa hain ilan edilirdi. Bu dediğin; Luffy’nin Zoro’ya vurması gibi bir şey. Niye adam aynı yolda yürüdüğü erine saldırsın? Korsanları öldüren Saka’yı cezalandırmak için mi?Ulan şu yumruktan bir tanede sakazukiye vuraydın da adam olduğunu göreydik. Coby’i kurtarıp o adada ölürsün inş.
Torunu yerine koyduğu ace’in ölümüne kılı bile kıpırdamayan biri Garp, eminim coby içinde bir cacık yapmazdı.Saka’ya vursa hain ilan edilirdi. Bu dediğin; Luffy’nin Zoro’ya vurması gibi bir şey. Niye adam aynı yolda yürüdüğü erine saldırsın? Korsanları öldüren Saka’yı cezalandırmak için mi?
Orada Koby’yi Shanks kurtarmasaydı, Garp kurtarırdı. Kurtarmasa bile bu seferSengoku da kurtaramazdı Saka’yı Garp’ın elinden.
Hancocku insanlar canon olmayan filmden yorumluyor. Kral hakisi olan hatta silahlanmanin hancock adasinda tanitildigi bir hancock ki mf de smoker la dalga gecip tek tekmede 2,3 pasifista tekleyen biri hancock. Muhtemelen en schiler icinde ilk 3 tedir güc olarak hatta mihavktan sonra en güclü bile olabilirHancock bile derken... şuanda hancock en güçlü sağkoldan 1-2 gömlek halen üstte.
Garpin ölüsü kimsenin işine yaramaz. Garpi ve digerlerini esir alacaklar, ayağına Coby gibi demir gülle başlayacaklar, hükümete gidip adayı resmilestirecekler, BB kral olacak levelye katılacakShiryu
Avalo Pizarro
San Juan Wolf
Vasco
Bu ekip Garp'ı öldürecek öyle mi ?
Yami yami ile Garpa birşey yapamaz ki Garpı çekene kadar Garp adayı yerle bir ettiği hakili saldırıyı kullansa karasakal acı ve ızdırap içinde kıvranır yerlerde.Sadece çekme yeteneğini kullanabilir şuan, baska bi sey yapamaz yami yami ile. Uyanış geçirmişse bilemeyiz ama
Bu bölüm Garp'ın, Sengoku araya girmeseydi magma velede ne tarife çekeceğinin bir ön gösterimini görmüş olduk.
O dediğin doğru Garp'ın saldırısı Alev ejderhasına ulaşır ama asıl bedenine ulaşır mı o tartışılır. Benim daha önceden dediğim mevzu Garp'ın yumruğuyla çok uzaktan saldırı yapabileceğini düşünmemiştim daha doğrusu böyle büyük çaplı yapacağını düşünmedim. Yumruğuyla yaklaşsa kül olur diyordum. Kral Haki ve silahlanma Haki'si sayesinde yüksek seviyeli uzak mesafelere hasar atabilmesi Garp'ı gözümde büyüttü açıkçası ama halen Garp'ın en iyi zamanları ile şu andaki Kaido dövüşse Kaido daha ağır basıyor.Garp aynı mesafeden Kaidoya yumruk sallasa hasar falan atamaz, nereye atıyor Nikanin Kaidoya hasar vermesi için ada büyüklüğünde KKG yapması ve bu yumruğun Kaidonun alevini yarıp suratına gelmesi gerekti, öyle uzakta sallamakla olmaz o iş