40 yaşında orada kanki.Kizaru 58 yaşında. Arada 20 yaş var. Tanrı Vadisi olayında Garp 48 yaşında mesela. Fark çok. Garp 10 yaş genç olsaydı kazanırdı.
40 yaşında orada kanki.Kizaru 58 yaşında. Arada 20 yaş var. Tanrı Vadisi olayında Garp 48 yaşında mesela. Fark çok. Garp 10 yaş genç olsaydı kazanırdı.
O Luffy'nin attığı KKG bu bölümdeki saldırıya denk gelse havada yumruğu parçalanırdı bizimkinin.King Kong Gun şunun 10 katı yıkım gücünde
40 yaşında orada kanki.
Burada şehir meydanına vuruyor, büyük yuvarlak var ya milletin toplandığı. Asıl hedef orası. Meteor düşmüş gibi çevredeki yerler yıkılıyor, atom bombası gibi bir şey işte. İnsanlar gerçekten Garp adaya tek atsın diye falan bekliyor sanırım.O Luffy'nin attığı KKG bu bölümdeki saldırıya denk gelse havada yumruğu parçalanırdı bizimkinin.
Senin bu mükemmel yorumların sesine de yansımış. Ben diyorum bu adama niye bu kadar ısındım.Garp yaşına rağmen dinç duruyordu hep. Yaşlılığın ne kadar etki ettiğini görebiliriz umarım.
Abi kizaru kim ki garpı yensin altı üstü sıradan bi amiral.Adam prime zamanında Korsanlar kralı ile denk dövüşmüş. Bi zahmet yaşlı halinde de amiral harcasın.Kizaru pipetle beslenecek kıvama gelir ama, Garp dövüşü kazanamaz. 78 yaşındaki Garp, zirve gücündeki Amirali alamaz yahu.
Vurduğu zeminden çıkıyor, temazsız çarpışmada ortada siyah yıldırım çıkması gibi.Benim anlamadığım şey kral hakinin yıldırımları nasıl ileri fırladı? Kral haki fırlatılabiliyor mu?