Kaidonun meyvesini daha yeni kullanan Momo Amiral tekledi, sen ne anlatıyorsun. Kaido aynı hareketle Nika'yı da kül etti, o bölümlerde bir G4 Luffynin lastik olmasına rağmen Boro Breath'in içinden geçtiği sahne saçmalıktı, E. Oda ne yapacağını şaşırdığı için yav he he deyip geçtik o sahneyiGöreceğuk. Ona bakarsan Kaido da tükürerek tepe yok etti ama kimseye zarar veremedi. WB hele bir tek dev tekliyor.
Şehirdeki binalar kral haki bassa Garp'ın saldırısı da yukarıdaki gibi görünecekti. Karşıdan gelen bir güçle dengelenmiyor ki. Neyi anlatmaya çalıştığını anlamadım. İmparatorların da bu seviyede kullandığını her çarpışmada kilometrelerce yukarıdaki bulutların dağılmasından anlayabiliriz.
temassız haki boyut farkını gösterdim. Kaido yanına yaklaşamaz.Şehirdeki binalar kral haki bassa Garp'ın saldırısı da yukarıdaki gibi görünecekti. Karşıdan gelen bir güçle dengelenmiyor ki. Neyi anlatmaya çalıştığını anlamadım. İmparatorların da bu seviyede kullandığını her çarpışmada kilometrelerce yukarıdaki bulutların dağılmasından anlayabiliriz.
Size göre WB ile Roger da 1 metre kullanıyor.temassız haki boyut farkını gösterdim. Kaido yanına yaklaşamaz.
Roger slash ile uzağa sallayabilir. WB’den benzerini görmedik ama. Bu arada binalara vurmuyor Garp. Şokun etkisi o.Size göre WB ile Roger da 1 metre kullanıyor.
Sen fantezi peşindesin.O Luffy'nin attığı KKG bu bölümdeki saldırıya denk gelse havada yumruğu parçalanırdı bizimkinin.
Rokuogan tekniği ile hakiyi harmanlamıştır