Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1080 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amiral unvanını reddetmesi bunu çürütmez, o zaman ile şimdikini asla kiyaslayamazsin. Ben en iyi zamanlarindaki Garp'ı top 3 de alan biriyim. Önemli olan şimdiki zamandaki gücu, suanki gücünu kıyasladığimizda kizaru,Aokiji ve akainu üçlüsü güncel sengoku ve güncel Garp'tan daha güçlü. Ayrica bu seride bizede böyle anlatıldı, yıl olmuş 2023 bizim bunu tartışmamız bile saçma şuan
Hasta falan değil Garp, kondisyonu da gayet yerinde görünüyor. Biraz güçten düşmüş olabilir ama Kizaru'dan güçsüz olduğuna dair bir argümanın var mı?
 
Adam üç amiralin terk ettiği mekana tek başına oturdu ben buradayım dedi hiçbir karakterin yaratmadığı etkiyi yarattı düşman üzerinde. Ondan kısa süre önce KK olmuş adam aralarındaki dövüşlerden bahsetti. Marco'ya bir koydu Kizaru ultisiyle duş alan adam beyne restart atmak zorunda kaldı. Bunlar yaşanırken KF'de Smoker len falan muhabbetleri dönüyordu. Arada bir KF flashbackleri canlanınca gözümde bir tiksinti geliyor. Neler yaşadık zamanında anasını satayım
 
Dressrosa’da Luffy yaptı dediğiniz olayda Luffy Dof’u çivi gibi çaktı da yaptı. Adam haki meteoru indirmiş onla kıyaslıyorsunuz.
 
Birader temassız hakiyle o kadar uzaktan böyle yıkım yapan birini görmedik daha. Saydığın isimlerin bırak bu kadar uzaktan yakında bile bu seviyede bir yıkım performansı gösterdiklerini görmedik. Varsa at.

Kardeş Garp zaten güçlü ona bir şey demiyoruz temassız haki de üç gün önce çıktı ne örneği istiyorsun anlamadım, ben saldırının yıkım etkisinin abartıldığını düşündüğümü söyleyerek bu etkide bir saldırı meyvesiz zor bir olay değil onu ifade etmeye çalışıyorum, Garp burada temassız haki kullanmadan bunu yapsa o zaman okey hep beraber azalım.

Kaldı ki meyve kısıtlamasını da biz getirdik, OP evreninde böyle bir kısıtlama yok kimse kimseye hacım ben bunu saymam sende meyve var bende yok demiyor, hayatta kalan daha güçlü, King Kong Gun şunun 10 katı yıkım gücünde o saldırıda kral haki yok hadi o Luffy diyeceksin, Franky, Zoro, Sanji şu an şu görseldeki yıkımı yapamayacak karakterler mi?

Sonuca bakmak lazım, işin içinde kralın hakisi var diye gaza geldiniz anlıyorum ama öyle azmalık bir olay yok şu an
 
Garp ve Sengoku en iyi zamanlarinda yonkou seviyesi diyorsan dediğine katılıyorum ama güncel icin asla öyle bakmam. Ayrıca ben amiral=yonkou alıyorum, bu yüzden Amirallerin yonkoulardan aşağıya kalır bir yani olduğunu düşünmüyorum.
En iyi zamanlarında Efsane seviyesi bu adamlar KK yani. Yonko=Amirali Shanks kaç defa çürüttü, o iş zor. Amiraller Oda'nın kıymetlisi olmasa Shanks 3 tanesine tek atmıştı zaten.

Dediğim gibi Logia uyanışı ile belki Yonko ederler onun dışında işleri zor. Yonkolarda da daha uyanış ve Kral haki olayı var.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 25)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık