Birader temassız hakiyle o kadar uzaktan böyle yıkım yapan birini görmedik daha. Saydığın isimlerin bırak bu kadar uzaktan yakında bile bu seviyede bir yıkım performansı gösterdiklerini görmedik. Varsa at.
Kardeş Garp zaten güçlü ona bir şey demiyoruz temassız haki de üç gün önce çıktı ne örneği istiyorsun anlamadım, ben saldırının yıkım etkisinin abartıldığını düşündüğümü söyleyerek bu etkide bir saldırı meyvesiz zor bir olay değil onu ifade etmeye çalışıyorum, Garp burada temassız haki kullanmadan bunu yapsa o zaman okey hep beraber azalım.
Kaldı ki meyve kısıtlamasını da biz getirdik, OP evreninde böyle bir kısıtlama yok kimse kimseye hacım ben bunu saymam sende meyve var bende yok demiyor, hayatta kalan daha güçlü, King Kong Gun şunun 10 katı yıkım gücünde o saldırıda kral haki yok hadi o Luffy diyeceksin, Franky, Zoro, Sanji şu an şu görseldeki yıkımı yapamayacak karakterler mi?
Sonuca bakmak lazım, işin içinde kralın hakisi var diye gaza geldiniz anlıyorum ama öyle azmalık bir olay yok şu an