Emin ol Akainu'ya hiç bir şey olmaz, günceldeki en güçlü marine şuan akainuHerif bide bu atağı gülerek atıyor. Birde bunu mf de kızıl ite sinirlendiği an vursa kızıl it atomlarına ayrılırdı
Emin ol Akainu'ya hiç bir şey olmaz, günceldeki en güçlü marine şuan akainuHerif bide bu atağı gülerek atıyor. Birde bunu mf de kızıl ite sinirlendiği an vursa kızıl it atomlarına ayrılırdı
Hayır, adam kaçırıp karşılığında toprak falan istiyor. Düz terörist gibi geliyor.Korsan gibi geliyor yani.
DeğilEmin ol Akainu'ya hiç bir şey olmaz, günceldeki en güçlü marine şuan akainu
Bu arada, orijinal çeviride; "yenemeyebilirdim," diyormuş. Net konuşmamış yani. Asıl eyyam buRay yenemeyeceğini itiraf ederek eyyama denge getirdi işte
Olum yapmayın adam bellamy falan demeye başladı bırak şimdi dil bilimciliği zamanı değilBu arada, orijinal çeviride; "yenemeyebilirdim," diyormuş. Net konuşmamış yani. Asıl eyyam bu
Aksini kanıtlayan argümanın var mı lol, seride ts önceki Amirallerin en güçlü savaş güçleri olduğu söylendi, artı bunlar Databook'da da dile getirildi.
Usopp hakkında konuşuyorduk ya, bu kız için yabancılar filan Sakazuki'nin evladı diyor da sanmıyorum. Saka'nın evladı olsaydı bu kadar acımasız olmazdı ya reisin kaybedeceği bir şey yok o yüzden çok sert.Reis bunun konuşması Sakazuki ile aynıymış. Kızı çıkar mı? Babası da çiçek dövmeli, gömlekli.
Jdjdkd pardonOlum yapmayın adam bellamy falan demeye başladı bırak şimdi dil bilimciliği zamanı değil