Bu seride bir Tiç'e, bir de Zoro'ya hiçbir şey olmaz. Seri sonuna kadar.Karasakalın da 2-3 bölümlük ömrü kaldığına göre seri benim için bitmiştir eserinle gurur duy şaklaban oda.
Bu seride bir Tiç'e, bir de Zoro'ya hiçbir şey olmaz. Seri sonuna kadar.Karasakalın da 2-3 bölümlük ömrü kaldığına göre seri benim için bitmiştir eserinle gurur duy şaklaban oda.
Reis bunun konuşması Sakazuki ile aynıymış. Kızı çıkar mı? Babası da çiçek dövmeli, gömlekli.
Onu da Garp fanları düşünsün. Önceliğimiz Roger.Senin gibi yazarsak ''Hasta Roger'ı bile yakalamayan Garp'' oluyor. WB kötüleyeyim diye Garp gömmüşsün.
Keşke ölseydi bunları yaşayacağına bu kadar rezil edilmez bir karakter ya resmen tüm Sevdiği karakterleri karasakala karşı şov yaptırıyor başka kötü karakter mi yok onları deney faresi yap niye her seferinde hiç edilen karasakal oluyor bunlara şahit olacağımıza taşa takılıp ölseydi keşke Çapsız odanın hiç edilen karakteri karasakal.Bu seride bir Tiç'e, bir de Zoro'ya hiçbir şey olmaz. Seri sonuna kadar.
12 yıldır yazıyorum şunu forumda seri +21 kategorisine girerdi direktHerif bide bu atağı gülerek atıyor. Birde bunu mf de kızıl ite sinirlendiği an vursa kızıl it atomlarına ayrılırdı
Sakazuki reis Yaprak Dökümü Ali Rıza Bey'i gibi gezer ortalıkta. Olmaz umarım.Usopp'a aşık olma ihtimali geldi aklıma. Lütfen olmasın böyle bir şey.
Dostum BB'nin piyasaya çıkışı bile ölü adamdan ayar yeyip yalvararak hayatta kalma üzerine kurulu. Hani bunda inanılmaz bir güç olsa bile irade, ağırlık olmayacak. Ederi bu kadar. Ona göre beklentiye girersen sıkıntı olmaz. Villain balıyla ilerliyor Luffy ile karşılaşana kadar hayatta kalır hatta sırf şov yapsın diye Oda Garp veya Shanks'ı harcayabilir.Keşke ölseydi bunları yaşayacağına bu kadar rezil edilmez bir karakter ya resmen tüm Sevdiği karakterleri karasakala karşı şov yaptırıyor başka kötü karakter mi yok onları deney faresi yap niye her seferinde hiç edilen karasakal oluyor bunlara şahit olacağımıza taşa takılıp ölseydi keşke Çapsız odanın hiç edilen karakteri karasakal.