Garp'ın billurlar sayfaya sığmamış o yüzden kaido görememiş diyeceğinden o kadar emindim ki ters köşe oldum puahahhaKaido'nun Garp'ı neden görmediği çok bariz. Böyle bir atak yesem ben de ne vuranı görürüm ne de sonrasında olanları hatırlarım
Üzerine düşünmemiz gereken bir konu dostum sen de gayet olası bir senaryoyu yazmışsın.Garp'ın billurlar sayfaya sığmamış o yüzden kaido görememiş diyeceğinden o kadar emindim ki ters köşe oldum puahahha
Teach neden harcansın ki zaten son boss o olacaktır.İlmek ilmek işledi.Karakter resmen Luffy'nin son düşmanı olması için tasarlandı ve tasarlanmaya devam ediyor.Karakterin gelişim süreci,Luffy ile geçmişte aralarında geçen diyaloglar,Ace'in ölümüne giden yoldaki payı hepsi ben serinin finalinde Luffy ile KK olmak için çarpışacağım diye bağırıyor.Seri sonunda Luffy ile karşılaşana kadar karşısına kim gelirse gelsin rahatlıkla üstüne iddiaya gireceğim kişi Teach dir.Oda ne yapıp edip karasakalı harcamamalı. Adam akıllı bir kötü karakter o var şu animede. Hâlbuki çok kaliteli bir karakter. Karasakal bence son bos olmalıydı ama sonradan WG den bir İM çıkardı. Altını doldurması da bana gore zor.
Burada Garpın harcanması lazım bir şekilde.
BB'yi ayakta tutan ve ona dair beklenti oluşturan tek şey zaten en azından korsan tarafında Luffy'nin son düşmanı olacağının düşünülmesi. Yoksa gerçekten geberir giderdi şu ana kadar elli kereTeach neden harcansın ki zaten son boss o olacaktır.İlmek ilmek işledi.Karakter resmen Luffy'nin son düşmanı olması için tasarlandı ve tasarlanmaya devam ediyor.Karakterin gelişim süreci,Luffy ile geçmişte aralarında geçen diyaloglar,Ace'in ölümüne giden yoldaki payı hepsi ben serinin finalinde Luffy ile KK olmak için çarpışacağım diye bağırıyor.Seri sonunda Luffy ile karşılaşana kadar karşısına kim gelirse gelsin rahatlıkla üstüne iddiaya gireceğim kişi Teach dir.