Teach diye bir karakter tasarlarım gelen geçen gücünü test eder sonra da rezil bir şekilde öldürürüm Oda bu şekilde tasarladı bu karakteri.Averaj takımı olduk gelen geçen imzasını bıraktı gitti bu ne böyle sokak lambası tek atacak raddeye geldi korsan mısın nesin sen ya.
Teach de öyle bir karakter ki adam ne kadar sallarsa sallasın haklı çıkıyorKarmanın harekete geçmesi için evreni zorluyor gibisin.
Asıl korsanlık bu zaten.Hayır, adam kaçırıp karşılığında toprak falan istiyor. Düz terörist gibi geliyor.
Ben bir şey deniyormuşum gibi geliyor size ama varmı şu seride böyle rezil edilen bir karakter madem bu kadar çöp edilecekti ne diye iki meyve yedirtti sarsak Oda bu adama?Karmanın harekete geçmesi için evreni zorluyor gibisin.
Garp'ı koramiral seviyesinde görüyorsun yani.Aksini kanıtlayan argümanın var mı lol, seride ts önceki Amirallerin en güçlü savaş güçleri olduğu söylendi, artı bunlar Databook'da da dile getirildi.
Mesajın arka planında tokyo drift çalıyor reis.Garp sen nasıl bir hayvansın. Torunun boşuna bu kadar canavar değil.
Kim dedi ya Garp'ın yumruğu Kaido'ya ulaşmaz diye.
Şu panellere baksın ve kendinden utansın.
Garp ben zaten denizciler içinde Fujitora'dan sonra en çok seni seviyordum. Bak sana olan sevgim yumruğunla birlikte bir kat daha arttı.
Garp adamdır Kaido ve Teach madamdır.
Kaido bir üfleyince karşıki dağı patlatıyor, WB yan dönünde ada sallanıyor, Garp'a eksi yazıyor haberiniz yokAbi siz çılgın mısınız ya, adam temas etmeden yok etti adayı. Aynı temassızlığı bir metre ile Roger ve WB biraz rüzgar çıkararak yapınca herkes auuu diye dolaşıyordu. Adam şehir yıktı onlarca metre yüksekten, temas bile etmeden.
Garp'ı koramiral seviyesi görmek ile ne alakasi var bunun? Ki böyle bir şeyi bile ima etmedim.Garp'ı koramiral seviyesinde görüyorsun yani.