Aramaki kesmedi galibaDonanmanın yüzü Sakazuki'nin sahalara indiğinde göreceğimiz güç seviyesi için sabırsızlanıyorum.
Yada çaycı miladerim.
Aramaki kesmedi galibaDonanmanın yüzü Sakazuki'nin sahalara indiğinde göreceğimiz güç seviyesi için sabırsızlanıyorum.
Garpin olayı zaten yumruk atmak, adamın meyvesi yok, yumruğunu da silahı gibi eğitmiş Sanjinin tekmesi gibi, şimdi iyi yumruk atıyor diye en güçlüsün mu diyeceğiz, fazla abartiyorsunuz, adamın geldiği gördüğü yer belliGarpın yaptığı üst düzey bir güç . Meyve yok , savaş silahı yok , yumruğa haki yükleyip adaya metrelerce öteden yumruk sallayıp yok ediyor . Bu hakinin belki de en üst seviye versiyonu . Rogerden haki olarak eksiği yoktur bence .
Perona şu anda bırak büyük bir ismi almayı, bizim tayfadan bile birilerini zor yener.Haki ruhsal durumla ilgili bir mekanizma olduğu için çok çok savunmasını düşürtür. Yeterli saldırı gücü yoksa hasar veremez kimse.
Hocam mesele meyve degil haki, daha kac kez gözümüze sokulacak. Yuzey alani çoğaldıkça hantallik ve hasar alabilecegin yuzey artiyor. Roger ile kapismis adam bunu ham yaparGarpin olayı zaten yumruk atmak, adamın meyvesi yok, yumruğunu da silahı gibi eğitmiş Sanjinin tekmesi gibi, şimdi iyi yumruk atıyor diye en güçlüsün mu diyeceğiz, fazla abartiyorsunuz, adamın geldiği gördüğü yer belli
Garpin burda yenilmesi de çok olası, Pikanin üst versiyonunu yemiş eleman basbayağı paketleyebilir, Luffynin Monete kaybettiği gibi hapsedip indirebilirler
Su anki usopu yenemez ki oncesini de yenememiştiPerona şu anda bırak büyük bir ismi almayı, bizim tayfadan bile birilerini zor yener.
Garp 4 yaş daha büyük.Wb garptan yaşlıydı,hastaydı elinden geleni yaptı. Garpta beni tutmazsan öldüreceğim diye saldırmadı akaya.
Burdaki günah kimin?
Aramaki kesmedi galiba
Yada çaycı miladerim.
Meyveyi Perona dışında hakisi yumruklarından taşan biri kullansa olacak olan en fazla bu yani. Perona'nın hiç şansı yok tabi. Attığımız taş ürküttüğümüz kurbağaya değmez yaniPerona şu anda bırak büyük bir ismi almayı, bizim tayfadan bile birilerini zor yener.
E kimse ağaç kovuğundan çıkmadı zamanında miçolukta yaptı.Bizim sorunumuz bu yaşlarda olmasıXebec de WB'yi Rockstar gibi oraya buraya yolluyordu. Ayakçı WB deseler ne diyeceksin? :d