Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1080 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk cümlen ve son cümlen nasıl bir çelişki içinde öyle. Madem dünyanın en güçlüsüydü Ace'i Wb kurtaracaktı; Garp izin verdi Luffy kurtardı.

Bakın şimdi Garp kendi Ast'ını nasıl kurtarıyor bir izleyin.
Wb garptan yaşlıydı,hastaydı elinden geleni yaptı. Garpta beni tutmazsan öldüreceğim diye saldırmadı akaya.

Burdaki günah kimin?
 
Bir karakterin kör kütük fanı olmak ayrı o karaktere saygı duymak ayrı.Keşke her karakteri seven senin gibi düşünse.Yukarıdaki yorumlarda Garp aslında Ace'i kurtarmış diyen bile var.MF de Jinbei ve Marco olmasa kendinden geçmiş Luffy'de ölmüştü. Yani hem üvey hem de öz torunu gözünün önünde ölmüştü.Buradaki sıkıntı forum ahalisi sadece Ace'in üzerinden düşünüyor aslında MF'de Luffy'nin de ölmesine göz yumdu.Güç konusunda kimsenin birşey dediği yok ama adamlık sıralamasında sonlarda yer alacak karakter.Olurda ilerde Luffy için kendini feda eder yada burada Coby'i kurtarırken kendini feda eder bir nebze adamlık sıralamasında son sıralardan ortalara gelir.Tekrar ediyorum serideki en güçlü 10 karakterden birisidir belkide ilk 5 tir ama sevilecek çok yanını bulamıyorum.Ailesini koruyamaktan aciz bir adamın bu kadar değer görmesi nadir bir durumdur.En sevilen karakter oylaması bu forum özelinde yapılsa Garp en yakın rakibinin 3 katı oy alır.Tüm dünyada Garp'ı bu kadar seven başka bir topluluk olduğunu sanmıyorum.
Bak ben şunu anlayışla karşılarım; hem torunun için hem de adamın için görev yaptığın organizasyonun adını çeşitli sebeplerle lekelememek için riske atmazsın eyvallah ama birine öyle diğerine böyle davranıyorsan sıkıntı var. Emir gelmeden yonko adasına nasıl dalıyorsun sen?

Aynı şeyi sevdiğim WB de yapmıştı. Oden için riske etmediği evlatlarını Ace için topyekûn ölmeye götürdü beraberinde. Ha şu Roger ile yaptığı son konuşmadan sonra dünya tarihi ve geleceği ile ilgili bir şeyler öğrenip hamle yapmaması gerektiğini anlayıp diğer evlatlarımı riske edemem diye bahane uydurmuştur orası ayrı ama henüz öyle bir durum da yok.
 
Amiral rütbesini reddedecek kadar keyfiyeti olan adamın, keyfiyeti için korsan torununun Water 7 'de kaçmasına göz yuman adamın keyfiyet bahşedip diğer torunu için hamle yapmamasını bana gerçek hayattan örnekler vererek açıklama reis. WB elinden geleni yaptı ama Ace kendi mallığına kurban gitti orası ayrı. Zaten tek falsosu bu diyorum yoksa Garp iyi adam. Sevdiğim karakterin yamuğu varsa savunamam.
Bir sonuca varamayız konuyu dağıtmayalım fazla.

Beyaz Sakal'ın beceriksizliği yüzünden Garp'ın adı çıktı 9a inmiyor 8e. Garp'ın Ace'i kurtardığı senaryoyu düşününce zaten o durumun ne kadar abes bir şey olduğu çıkıyor ortaya.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık