Asıl büyüklük her önemli güç ortaya çıktığında Oyaji ile kıyaslanıp gündem olmasıAynen öyle. Hasta haliyle bile büyüklüğünü kabul ettirmiş adam.
Asıl büyüklük her önemli güç ortaya çıktığında Oyaji ile kıyaslanıp gündem olmasıAynen öyle. Hasta haliyle bile büyüklüğünü kabul ettirmiş adam.
Hasta Roger'a bile bir şey yapamayan WB övülüyor hala? Ben yanlış gördüm galiba.
Sanmıyorum. Farz edelim Kaidou'yu negatif hayaletle vurdu ve diz çöktürdü. Sonra?Perona'nın meyve yeteneği bayağı etkili aslında fakat iradesi güçlü olan kişileri etkiler mi onu bilemiyorum. Yani Kaido gibi bir canavara karşı Perona bu gücü kullansaydı sonuç ne olurdu mesela?
Katılıyorum Perona'nın bu kişilerden güçlü çıkması mümkün değil. Yine de meyve yeteneği sayesinde bayağı zor anlar yaşatırdı bu kişilere.
Vs battle sitesinde ölçekler belli, istersen gitip bakabilirsin lol. Çoklu kıta seviyesi veya kıta seviyesi karakterler one piece için normal bir şeyÇoklu kıta ney?? KDSJFLJSFLSFJSLK Kıta seviyesini geç ülke seviyesi bir elin parmağı kadar kişi var OP'de.
Flashback o sahne .arkadaşlar ben mi kaçırdım acaba? Law noldu, bb öyle oturuyor paşa gibi