Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1080 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Garp yere yumruk attı diye millet hemen gaza gelmiş Saka'yı yener demeye başlamışlar. Luffy'nin zirvesinde yenebileceği adamı Garp 80 yaşında yeniyorsa Luffy bıraksın bu işleri.
 
Kaidonun bile bu dunyada herseyin ustesinden Haki gelebilir dediği yer de ve Roger in bile Ace i emanet ederken Garp neredeyse birbirimizi öldürüyorduk dedigi kahraman Garp a burda çoluk çocuk Garp gidici diyorlar ve Garp i kucumsuyorlar 😁
 
MF Garp, Kizaru'nun yapamadığını tek panelde yapmış adam.Döver Kizaru'yu.
Bence de döver ve bu konuda ciddiyim. Sağlıklı ve diri olmak önemli. Misal Ray de 20 sene yatmasaydı o da içinden geçerdi Kizaru'nun.

Akainu ve WB gibi dövüş olur. Kizaru yamulur, yine de kazanır. 78 yaşında adam Kizaru'yu yeniyorsa, 40 yaşındaki Garp'ın dünyayı soğan kırar gibi kırması lazım.
Garp'ın kondüsyon sorunu olmazsa alır Kizaru'yu. Belli ki Garp burada dövüşecek. Buradaki performansından anlarız.
 
Devon, Tsuru, Smoothie, Ulti, Black Maria, Bonney, Robin, Nami, Bello Betty gibi karakterler varken maalesef öyle bir şeyin ihtimali söz konusu değil.
Perona'nın meyve yeteneği bayağı etkili aslında fakat iradesi güçlü olan kişileri etkiler mi onu bilemiyorum. Yani Kaido gibi bir canavara karşı Perona bu gücü kullansaydı sonuç ne olurdu mesela?

Katılıyorum Perona'nın bu kişilerden güçlü çıkması mümkün değil. Yine de meyve yeteneği sayesinde bayağı zor anlar yaşatırdı bu kişilere.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 22)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık