Garp > WB diyenler ne kadar inanıyorsa o kadar inanıyorum.Şu yazdığına sen bile inanmıyorsun la
Garp > WB diyenler ne kadar inanıyorsa o kadar inanıyorum.Şu yazdığına sen bile inanmıyorsun la
Yıldırımlı yumruğu koyup delmiş. Iki tane Kaido'yu ardı ardına dizermiş. Kısa ozet.Bölüm çevirisi yapacak bir Garp sevdalısı yok mu?
250 katlı bina olayı gerçek çıktı. Tek fark bunlardan 5 10 tane teklemişBölüm çevirisi yapacak bir Garp sevdalısı yok mu?
O zaman Saka > WB mi oluyorGarp > WB diyenler ne kadar inanıyorsa o kadar inanıyorum.
Mümkün değil. Kaido'nun o formuna Luffy bile kolunu uzattığı halde o ısıya maruz kalıp yandıysa Garp'ın kül olmaması mümkün değil. Garp'ın yumruğu Kaido'nun alevine bile ulaşmaz.Yıldırımlı yumruğu koyup delmiş. Iki tane Kaido'yu ardı ardına dizermiş. Kısa ozet.
Yaşı yetmiş ama işi bitmemiş demek ki. Kesin iktidar hapı kullanıyordur, ya da mesir macunu, bu yaşta bu enerjinin başka bir açıklaması olamaz.250 katlı bina olayı gerçek çıktı. Tek fark bunlardan 5 10 tane teklemiş
Devon, Tsuru, Smoothie, Ulti, Black Maria, Bonney, Robin, Nami, Bello Betty gibi karakterler varken maalesef öyle bir şeyin ihtimali söz konusu değil.Ben hep BM ve Yamato-Hancock-Gion üçlüsünden sonraki en güçlü kadın karakterin Perona olduğunu düşünmüşümdür hep. Haklı çıkacak gibi hissediyorum.