Kaido Luffy'ye yenilmedi. Ada uçururken luffy'yi öldürdü sonra diğerleriyle mücadele etti, Nika çıktı geldi. O bile öldürümedi, en son volkana düştü.Ünvan işleri karışık. Kaido Luffy'e yenildi sonuçta. Ve bu Luffy daha zirvesinde değildi. Oda'nın hikaye anlatımı o kadar düz değil.
Luffy'nin Kaido'yu yendiği gibi Kid de shanks'ı yenerÜnvan işleri karışık. Kaido Luffy'e yenildi sonuçta. Ve bu Luffy daha zirvesinde değildi. Oda'nın hikaye anlatımı o kadar düz değil.
Roger'ın Smoker'ı anlamı çıkardım benKaido Luffy'ye yenilmedi. Ada uçururken luffy'yi öldürdü sonra diğerleriyle mücadele etti, Nika çıktı geldi. O bile öldürümedi, en son volkana düştü.
Wb Garp kıyası olmuş ama genel olarak Garp'a önceden de kimse güçsüz demedi, amirallik teklifi almış biri. Biz her zaman karakterine laf ettik.
GTA da bile ölümsüzlük yazınca bu kadar kolay olmuyordur. :dLuffy'nin Kaido'yu yendiği gibi Kid de shanks'ı yener
Wiki ye göre hapishane yazıyor.
Teach bunlara para vermiyor demek ki. Adam hala hükümetten aldığı bedava giysiyi kullanıyor.Evet doğru.
#kanji 獄 - Jisho.org
jisho.org
Ne kadar geçmişe gittin öyle? Yazı tura atıyorlarmış ROger ile Garp diye de yazıyordum, sırayla bir o bir diğeri kazanıyordu diye. Roger'ın ekibi tutacak denizci yok garp ekibinde tek Bogart var. Roger'ıda ayyaş Ray k.k yaptı demişliğim vardır, troll yazılara çok bakma fazlaca bulursun. Garp ortalama bir amiral olarak gördüm yalan yok. WB ayarında olduğunu düşünmedim hiç.Roger'ın Smoker'ı anlamı çıkardım ben
[Spoiler] - Genel Tartışma
Roger denizleri fethederken Wb olsun bana zararı yok deyip es mi geçti Roger ı ? Yok öyle bir dünya.Bu adamlar zamanının en güçlü adamları.Ne Wb ne Roger bir başka güçlü bir adamın kendi bölgesinde rahatça dolaşmasına izin vermez veremez.Ikiside tayfasına aşıri bağlı insanlar.Tayfaları için...www.korsanfan.com
Google'dan yazdım :S Benim de Garp gördüğüm yorumlar var ama gücünü hep savundum. Zamanında Roger ile mücadelesi yanlış çeviri deniyordu aksini savunuyordum.Ne kadar geçmişe gittin öyle? Yazı tura atıyorlarmış ROger ile Garp diye de yazıyordum, sırayla bir o bir diğeri kazanıyordu diye. Roger'ın ekibi tutacak denizci yok garp ekibinde tek Bogart var. Roger'ıda ayyaş Ray k.k yaptı demişliğim vardır, troll yazılara çok bakma fazlaca bulursun. Garp ortalama bir amiral olarak gördüm yalan yok. WB ayarında olduğunu düşünmedim hiç.
Bugünlük bu kadar internet yeterli.O meyveyi bakkal çırağına ver o da benzerini yapardı.Wb en güçlü ünvanını verende meyvesi idi malum.