Mesela Akainu pipetle beslenecek kıvama gelmiş olsun ya da ölmüş olsun direkt.WB aslında güçlü adamdı. Garp ile denk savaşabilecek kişilerden biri. Daha ne olsun.
Mesela Akainu pipetle beslenecek kıvama gelmiş olsun ya da ölmüş olsun direkt.WB aslında güçlü adamdı. Garp ile denk savaşabilecek kişilerden biri. Daha ne olsun.
Evdeki Luffy aranıyor posterini senin WB eleştirileri yüzünden indirmiştim , yavaştan asayım tekrardan.WB aslında güçlü adamdı. Garp ile denk savaşabilecek kişilerden biri. Daha ne olsun.
Adam Garp övüyor la...Evdeki Luffy aranıyor posterini senin WB eleştirileri yüzünden indirmiştim , yavaştan asayım tekrardan.
Yanlış okumuşum ya, evde kılıç sallamaya devam.Adam Garp övüyor la...
Yaptıracağı tek şey Akainu'nun fişini çektirmekti. Onu bile çok gördü. Gerisinin hiçbir anlamı kalmıyor, meyve tabanlı güç gösterisinden ibaret. Bu adamın ederi bu kadar değildi, yakışmadı.
Yerde sürünürken bisento saplasa öldürecekti zaten. Bu bitik haliyle değil cinnet geçirmiş haliyle arkadan yakalayıp o öfkeyle iki kere geçirdi. Bunun karşılığı 10 dakika savaş dışı bırakmak gibi bir komedi olmamalıydı.Serinin kendi içinde uyumlu kalan sayılı şeylerinden biri, bırakın bari bu retcon yemesin datte. H. Haki olmadan o bitap haliyle alamazdı.
Ailenden birisi terörist ise onu koruyup kollayacak mısın?Garp'ın tüm kılıç timi üyelerine ihtiyacı yok ki. Sallıyorum şu an Kuzan kılıç üyesiyse yeterli. Ek olarak belki diğer tim üyeleri sonradan gelecek olabilir. Adada ama gösterilmemiş olabilir. Hepsi ihtimal şu an. Atış serbest.
Ailenden birinin yanlış seçim yaptı diye ölmesine izin verir misin ? Nokta. Garp savunulacak bir adam değil.
Birader çok büyük hata yapmışsın. En kısa sürede duzeltmeni bekliyorum.Evdeki Luffy aranıyor posterini senin WB eleştirileri yüzünden indirmiştim , yavaştan asayım tekrardan.
Savaş başındaki haliyle bisentoyu Aokiji ye sapladı da öldüremedi. Akainu yu nasıl öldürsün?Yerde sürünürken bisento saplasa öldürecekti zaten. Bu bitik haliyle değil cinnet geçirmiş haliyle arkadan yakalayıp o öfkeyle iki kere geçirdi. Bunun karşılığı 10 dakika savaş dışı bırakmak gibi bir komedi olmamalıydı.
Aokiji logia savunması yapıp saldırıyı boşluğa denk getirdi. İki tane hayvan gibi darbe yedikten sonra çukura topaç gibi yuvarlanan Akainu sanmıyorum ki o an logia savunması yapabilsin.Savaş başındaki haliyle bisentoyu Aokiji ye sapladı da öldüremedi. Akainu yu nasıl öldürsün?