Don ve Shiki iyi sağ kurtulmuş
Garp meğerse burada ciddi vurmamış. Sağlam geçirmiş olsa Marco'ya emekli maaşı bağlanırmış.
Don ve Shiki iyi sağ kurtulmuş
Garp meğerse burada ciddi vurmamış. Sağlam geçirmiş olsa Marco'ya emekli maaşı bağlanırmış.
Oradaki mesaj şöyleydi.Beyazsakalı platform için 3 amiral durduruyor Garp ise üçünün koltuğuna tek oturup beyazsakalı aynı şekilde durdurabileceğinin mesajını veriyor.Öyle Saka gibi durdurmak değil ama tam olarak durdurmak demek.Wb sinirlenince Sakazuki yalan oldu biliyorsunuz.Suratının şekli değişti zaten yumruğu yiyince. Garp sonrasında üç amiralin oturdukları koltukların ortasına tek başına oturuyor. Bir nevi ben tek siz hepiniz mesajı veriyor.
Chinjao ölümden dönmüş zaten. Shiki de yalan oldu.Don ve Shiki iyi sağ kurtulmuş
Kara Sakal ve tayfasının; olduğu kadar kalpleriyle çıkıp geliyormuş. Stronger'ın kafayı Kara Sakal'a, Kara Sakal'ın kafayı Stronger'a takar falan.Kazanan adasında aslanlar gibi çarpışıyor yiğidim ne arayan var ne soran. Akainu takip ediyordu bari o bir şey dese artık.
Bir an boş bulunup Sinan Engin kahkaha attın sanıp oley çekecektim. Ee yani ? dövemedin diye hırslandın demiş rahat dövdüm eğlenmek için açtım mı demiş.G4 açıp eğlenseymiş madem kim engel olmuş buna cevap ver hadi
Ulan düz haliyle dahi h.haki basıp şamar oğlanına çevireceğini adın gibi biliyorsun sen de. İşin gücün şov MWBir an boş bulunup Sinan Engin kahkaha attın sanıp oley çekecektim. Ee yani ? dövemedin diye hırslandın demiş rahat dövdüm eğlenmek için açtım mı demiş.G4 açıp eğlenseymiş madem kim engel olmuş buna cevap ver hadi
Beni çok sinirlendirdin ve G5 açmaya zorladın demiş.10 gün dövüşsem seni dövemeyebilirim demiş.Bir an boş bulunup Sinan Engin kahkaha attın sanıp oley çekecektim. Ee yani ? dövemedin diye hırslandın demiş rahat dövdüm eğlenmek için açtım mı demiş.G4 açıp eğlenseymiş madem kim engel olmuş buna cevap ver hadi
Önce Luffy sonra dedesi Garp arka arkaya darbe vurunca şaşırdılar...Ulan düz haliyle dahi h.haki basıp şamar oğlanına çevireceğini adın gibi biliyorsun sen de. İşin gücün şov MW
Havada tek attı geçti.Luffy sinirlenince g5 geçmedi mi ? Luffy hem sinirlenip hem eğlenebiliyor mu ? Öff ömür törpüsü oldunuz iyice. :/
kid d değildi harcandı. law en azından d olduğu için oradan kurtarır. bigmomda cidden çok bedavadan yenildi. bunlar çok bile yaşadı mevsim karasakalın mevsimidir. garpta iki üç şov yapıyor ama o da gidiciKazanan adasında aslanlar gibi çarpışıyor yiğidim ne arayan var ne soran. Akainu takip ediyordu bari o bir şey dese artık.