Garp'ı abarta abarta 150 sayfa etmişiniz yorumları. Hey masallahhhh..
Ben de biraz abartı olduğunu düşünüyorum. East Blıe zamanları gökdelen gibi canavarların teklendiği seride fiziksel hasar üzerinden bir şeyin tahmini yapılamaz bence. Garp tayfa üyeleriyle karşılaşsın asıl o zaman çıkarımda bulunabiliriz.Garp'ı abarta abarta 150 sayfa etmişiniz yorumları. Hey masallahhhh..
Ben de biraz abartı olduğunu düşünüyorum. East Blıe zamanları gökdelen gibi canavarların teklendiği seride fiziksel hasar üzerinden bir şeyin tahmini yapılamaz bence. Garp tayfa üyeleriyle karşılaşsın asıl o zaman çıkarımda bulunabiliriz.
Üsttekini sana yazdım brom
Mübarek, forumu ikiye böldü resmenGarp'ı abarta abarta 150 sayfa etmişiniz yorumları. Hey masallahhhh..
Kaidou ile Lufi Wano'nun yanındaki küçücük bir ada olan Onagişima'nın üzerindeki küçücük bir platformda kapıştılar ancak pek bir yıkıma neden olamadılar. Garp ise koca adaya tek attı. Artık şu net : Garp Kaidou'ya tek atacak seviyede. Wano'ya gitseymiş Kaidou ile uğraşmadan komple Onagaşima'ya tek atıp arkı bitirebilirmiş.Garp'ı abarta abarta 150 sayfa etmişiniz yorumları. Hey masallahhhh..
WB reyizin bu kadar korktuğu adama böyle tek atacak biri olması inanılmaz. Garp büyük adam.Kaidou ile Lufi Wano'nun yanındaki küçücük bir ada olan Onagişima'nın üzerindeki küçücük bir platformda kapıştılar ancak pek bir yıkıma neden olamadılar. Garp ise koca adaya tek attı. Artık şu net : Garp Kaidou'ya tek atacak seviyede. Wano'ya gitseymiş Kaidou ile uğraşmadan komple Onagaşima'ya tek atıp arkı bitirebilirmiş.