Roger'a bakış açısı herkesin farklı. Kaido da Roger zirveye çıktı diyor. Yani zirvede olan isim Roger bunu hakiyle başardı diyor. O zaman WB'yi de onunla denk saymayın. Aynı Shiki WB'ye Roger gittikten sonra çağ artık senin çağın diyor. Bu da Roger'in WB'den üstün olduğunu anlatır o zaman. Ha ben Roger WB'den ne kadar üstünse Garp'tan da en fazla o kadar üstündür fikrini kabul edebilirim. Ama sen bu mantığı sadece Garp için kurarsan WB diye sorarım sana.Karakter ile ilgili görüşlerimin güç denklemleriyle alakası yok.Mangada geçen söylemleri baz alıyorum.Diğer korsanlar Garp’ı Roger ile eş güçte görse yakalanacağına ihtimal verirlerdi.Ne diyordu Garp Roger defalarca birbirimizi öldürmeye çalıştık demişlerdi.Roger üstün gelmiş olabilir ama Garp’ı Kaido misali öldürmeyi başaramamış olabilir.Garp dayanıklılığı Roger üstünde Kaido gibi bir karakter çıkabilir.Önemli silahları yumruk ve dayanıklılık olacak yani.Roger’ın onu öldürmeye çok hevesli olduğunu da düşünmüyorum çünkü Roger Garp ve Sengoku gelse de dövüşsek havasında o dövüşlerden zevk alıyor.Bu zevki kaybetmek istemez.Garp özel diyorsunuz ama adamımız Roger neden Garp’ı Sengoku’dan ayrı tutmuyor bunun açıklamasını yapabilir misin ? Yoksa Sengoku da kk ayarı bir karakter mi ? Yani evrende kk seviyesi 5-6 kişi mi vardı o dönem.
Roger sonucta hastalıktan kırıldığı vakitler WB'yi turp gibisin şeklinde konuşturan adam. @RedTeroR
Crocus'un demesine göre çaresi olmayan amansız bir hastalığa tutulmuştu.
Son düzenleme: