Ama Shiki 1 vs 2 yaptı. Shiki yi Garp dahil 1 kişi daha ancak durdurabildi.Chinjao ölümden dönmüş zaten. Shiki de yalan oldu.
Ama Shiki 1 vs 2 yaptı. Shiki yi Garp dahil 1 kişi daha ancak durdurabildi.Chinjao ölümden dönmüş zaten. Shiki de yalan oldu.
Bence o güçtedir ve üstüne de çıkacaktır. Çünkü Shanks savaşı ben geliyorum diyor ve Roo muhtemelen sağ kol gücünde. Bunlar Shanks'ı da devirecekler sürpriz olmazsa.10.Kişiyi ben Sanjinin rakibi olarak düşünüyorum. Pizarro falan Kuzey Maviyle alakası var ama Shiryu ile yakın güçte olacak havası vermiyor bana. Queen'den güçlü olacaksa Sağ Kol civarı olmalı ki sanmam Pizarro'nun o güçte olduğunu.
10.Kişi de tanıdık biri çıkar.
Büyük adamsın vesselamŞu Dragon'un yonkoulardan güçlü çıkmasını o kadar çok bekliyorum ki reis .d Bu adam üzerinden hiç garanticiliğe oynayıp yonkousu vardır demiyorum. KK seviyesi çıkmazsa 2 hafta bm avatarı yaparım xd
Bence tamamen Shiki'nin meyve güçlerinden kaynaklı bir durum yaşandı. Garp, Shiki'yi defalarca kez tokatlayan Roger'la kafa kafaya dövüşebilen bir adam. Roger, Shiki'yi kendine rakip olarak bile görmüyordu.Ama Shiki 1 vs 2 yaptı. Shiki yi Garp dahil 1 kişi daha ancak durdurabildi.
O kadar basitse Garp bu attığı yumrukla uçurduğu herşeyi ve kendisini tek kalemde harcasın Luffy’nin filmde yaptığı gibi.Sengoku’ya gerek bile yoktu Marineford korumak dahil.Ama Shiki ve Garp Sengoku arasında o kadar güç farkı olmadığı için böyle birşey yaşanmadı Sengoku da saldırdı süreyi kısalttı.Shiki’nin bunlardan tek yada 2 yemeyecek bir adam olduğu ortada.Garp ve Sengoku’dan çekinmemesini tek başına karargah basmasını kıstas almıyorum Shiki’nin kimseden korkusu yok kendinden güçlüye de zayıfmış gibi dalıyor.Ancak Garp ve Sengoku’nun Roger yakalayamayacağını söylemesine itibar ediyorum.Denizi bilen adam kendi dövüşü haricinde boş konuşmaz Wb yanına gidiyor senin çağın diye.Buradan çıkardığım sonuç Prime Garp olsa olsa wanoda gördüğümüz Kaido kadar güçlüdür ki o Kaido da yenilmezdi.Tabii kendiyle Wb,Roger arasındaki farkı da biliyordu.Garp fanları bence çok yüksekten uçuyor Roger kadar güçlü çıkmasını beklemesinler.Aynı dönemde eş güçte Wb peşinden gitmiyor Garp.Roger için gitme sebepleri daha güçsüz imajı çizmesi ve D. olmasından kaynaklanabilir.Shiki’nin Roger gibi beyazsakala dalmadığını tahmin ediyorum o dönem.Roger Luffy gibi zayıf algısı yaratıyordu görünüşten dolayı bence.Bence tamamen Shiki'nin meyve güçlerinden kaynaklı bir durum yaşandı. Garp, Shiki'yi defalarca kez tokatlayan Roger'la kafa kafaya dövüşebilen bir adam. Roger, Shiki'yi kendine rakip olarak bile görmüyordu.
Bunun yüksekten uçmakla bir ilgisi yok. Karakterlerden bağımsız şekilde denklemi şu şekilde kur;O kadar basitse Garp bu attığı yumrukla uçurduğu herşeyi ve kendisini tek kalemde harcasın Luffy’nin filmde yaptığı gibi.Sengoku’ya gerek bile yoktu Marineford korumak dahil.Ama Shiki ve Garp Sengoku arasında o kadar güç farkı olmadığı için böyle birşey yaşanmadı Sengoku da saldırdı süreyi kısalttı.Shiki’nin bunlardan tek yada 2 yemeyecek bir adam olduğu ortada.Garp ve Sengoku’dan çekinmemesini tek başına karargah basmasını kıstas almıyorum Shiki’nin kimseden korkusu yok kendinden güçlüye de zayıfmış gibi dalıyor.Ancak Garp ve Sengoku’nun Roger yakalayamayacağını söylemesine itibar ediyorum.Denizi bilen adam kendi dövüşü haricinde boş konuşmaz Wb yanına gidiyor senin çağın diye.Buradan çıkardığım sonuç Prime Garp olsa olsa wanoda gördüğümüz Kaido kadar güçlüdür ki o Kaido da yenilmezdi.Tabii kendiyle Wb,Roger arasındaki farkı da biliyordu.Garp fanları bence çok yüksekten uçuyor Roger kadar güçlü çıkmasını beklemesinler.Aynı dönemde eş güçte Wb peşinden gitmiyor Garp.Roger için gitme sebepleri daha güçsüz imajı çizmesi ve D. olmasından kaynaklanabilir.Shiki’nin Roger gibi beyazsakala dalmadığını tahmin ediyorum o dönem.Roger Luffy gibi zayıf algısı yaratıyordu görünüşten dolayı bence.
FKDŞJDSLDJDŞFJDLSH cidden vardı bu muhabbetCahiliye dönemini gençler bilmez. Mihawk'ın botuna atlayarak Caribonun logia yeteneklerinden kaçtığı günlerdi. Gerçi kaçma şeysi Mihawk için pek anormal sayılmaz da nedeni trajikomik.
Karakter ile ilgili görüşlerimin güç denklemleriyle alakası yok.Mangada geçen söylemleri baz alıyorum.Diğer korsanlar Garp’ı Roger ile eş güçte görse yakalanacağına ihtimal verirlerdi.Ne diyordu Garp Roger defalarca birbirimizi öldürmeye çalıştık demişlerdi.Roger üstün gelmiş olabilir ama Garp’ı Kaido misali öldürmeyi başaramamış olabilir.Garp dayanıklılığı Roger üstünde Kaido gibi bir karakter çıkabilir.Önemli silahları yumruk ve dayanıklılık olacak yani.Roger’ın onu öldürmeye çok hevesli olduğunu da düşünmüyorum çünkü Roger Garp ve Sengoku gelse de dövüşsek havasında o dövüşlerden zevk alıyor.Bu zevki kaybetmek istemez.Garp özel diyorsunuz ama adamımız Roger neden Garp’ı Sengoku’dan ayrı tutmuyor bunun açıklamasını yapabilir misin ? Yoksa Sengoku da kk ayarı bir karakter mi ? Yani evrende kk seviyesi 5-6 kişi mi vardı o dönem.Bunun yüksekten uçmakla bir ilgisi yok. Karakterlerden bağımsız şekilde denklemi şu şekilde kur;
R çok güçlü biridir ve kendisini rakip gören S'yi defalarca yenmiş ve neredeyse ciddiye bile almamaktadır. G, R ile kafa kafaya mücadele edebilmekte ve hatta onu ölümün eşiğine getirebilmektedir. R ve G'nin meyve güçleri olmadığı baz alınırsa, G'nin de tıpkı R gibi S'yi harcayabileceği sonucu ortaya çıkar. Yani G'nin S'yi yenmesi için yanında B'nin olmasına gerek yoktur. Yaşanan yıkım ve dövüşün uzun sürmesi sadece S'nin meyve gücünden kaynaklanmaktadır. Konuyla ilgili anket açılsa G'den nefret edenler haricinde S'ye bir kişinin bile oy vermeyeceği barizdir. Aşağıdaki konuda yapılan listeleri tek tek kontrol etsek, belki birkaç tanesinde S'yi görebiliriz, G'nin ise olmadığı bir liste neredeyse yoktur.
[Tartışma] - One Piece'teki Tüm Karakterlerin Güç Sıralaması
Evet tüm op evrenindeki tüm karakterlerin (10-20-30) farketmez istediginiz kadar yazın size göre hangisi güclü gibisinden.Gücü gösterilmemiş karakterlerinde tahmin ettigimiz kadar yazalım.Benim gibi numara sırasıyla yazın daha iyi olur. Karakterlerin en iyi dönemleri olan bi sıralama yapın...korsanfan.com
Bilmediğimden soruyorum Roger'ın Shikiyi birden fazla kez tokatladığı nerede geçiyor ? Ek olarak Rakip olarak görmüyor çıkarımını nereden yaptın.Bence tamamen Shiki'nin meyve güçlerinden kaynaklı bir durum yaşandı. Garp, Shiki'yi defalarca kez tokatlayan Roger'la kafa kafaya dövüşebilen bir adam. Roger, Shiki'yi kendine rakip olarak bile görmüyordu.