Oradaki mesajlar zaman zaman toparlanıp tek mesaj olarak ayarlanıyor. Bir de aynı spoileri yazmış olabilirsin.Spoilerların paylaşıldığı başlıkta benim mesajım neden kaldırıldı acaba?
Oradaki mesajlar zaman zaman toparlanıp tek mesaj olarak ayarlanıyor. Bir de aynı spoileri yazmış olabilirsin.Spoilerların paylaşıldığı başlıkta benim mesajım neden kaldırıldı acaba?
Tek yemeden yenilsin.kid yense bir dert, yenilse bir dert. Shanks ile kapışsa "olur mu canım iki çaylak demans big mom'u zor bela yenmiş(burası da muallak), tek başına haki tanrısına nasıl karşı çıkabiliyor?" diye topa tutarsınız, shanks'tan tek yese "nasıl tek yiyebiliyor, oda tek panelde seriden çıkardı" diye ayrı topa tutarsınız
Allah aşkına siz tam olarak ne istiyorsunuz?
Diğer yandan bugün 3 milyarlık adama tek atıp yarın ise bir amiralle 2 gün vs atarsa sıkıntı büyük onu söylemek lazım :d Koskocaman bir eksi yazar böyle bir durum. Shanks younkou üstü çok güçlü bir karakter olduğu için değil Oda'nın şov yaptırma istediği yüzünden olaylar böyle ilerlemiş mevzusu döner.Güç olarak eksi yazmadı, yaptığı icraatlar yönünden eksi yazdı Shanks'a. Mihawk'ın ise gücüne artı yazdı.
Shanks 3 milyarlık adama tek atabiliyorsa, herhangi bir şeyi beklemesine yok OP evreninde. Bu adam zaten Roger gibi olmuştur.
Şu bölümde Mihawk'a artı çıkartıp Shanks'a eksi yazdırma ihtimalin yokken yanlışını açıklamayla düzeltince yine yanlış oluyorsa seninki baştan aşağı yanlış.
Karaktere şov yaptığı bölüm eksi yazdıracak ne sebep buldun bilmiyorum ama Mihawk'a artı yazdırmakta Zorocular kadar yaratıcı şeyler bulduğuna neredeyse eminimGüç anlamında eksi yazmadığını belirtmiştim.
Karaktere şov yaptığı bölüm eksi yazdıracak ne sebep buldun bilmiyorum ama Mihawk'a artı yazdırmakta Zorocular kadar yaratıcı şeyler bulduğuna neredeyse eminim
Biz de onu diyoruz işte.E o zaman kaido hayvanmış