E o zaman kaido hayvanmışEvet götürüyor. Hatta mangada savaşın ilerleyen zamanında Kaidounun gücünün zayıflamaya başladığını göstermek için bulutların zayıfladığını ve adadan parçalar düştüğünü gösterdiler.
E o zaman kaido hayvanmışEvet götürüyor. Hatta mangada savaşın ilerleyen zamanında Kaidounun gücünün zayıflamaya başladığını göstermek için bulutların zayıfladığını ve adadan parçalar düştüğünü gösterdiler.
One Piece'i batıran Luffy zaten, olmasa seri akacak gidecek. Ana karakter el freni resmen.kid'in plot armoru yok. luffy kaidodan nasıl tek yediyse, kid'in shanks'tan tek yemesi gayet normal. normal olmayan luffy'nin kaidoya birebir dalmasıydı ki hala serideki en dengesizlik bu. o günden beri bölümleri okumayı bıraktım. one piece, çöp piece olmuş.
Bu konuda sana hak veriyorum. Özellikle yaş-deneyim ilişkisi rezalet işleniyor. Crocodile gelmiş 44 yaşına ama Alabasta döneminde haki nin h sini bilmiyor. Luffy 19 yaşında 59 yaşındaki Kaido yu indiriyor. Yaş deneyim getirmiyor demek ki. Torpilliysen en güçlü olabiliyorsun.kid'in plot armoru yok. luffy kaidodan nasıl tek yediyse, kid'in shanks'tan tek yemesi gayet normal. normal olmayan luffy'nin kaidoya birebir dalmasıydı ki hala serideki en dengesizlik bu. o günden beri bölümleri okumayı bıraktım. one piece, çöp piece olmuş.
Bana yazmadın ama dayanamadım ;@Montana Kid kadar büyük bir hayal kırıklığı bu seriiye gelmez.
Law, Kid denen hanzodan 2 basamak üstte bir eleman. Zeka, yetenek vs vs.Law sayesinde Big Mom a kabadayılık taslıyordu sonuç gerçek imparatordan tek yedi