Hurdacı'da da h.haki var ama don chincao kadar bile faydasi olmadi kendisine.
Hadi bakalım Öyle olmazsa büyük sıkıntı onu demeye çalışıyorum zaten. Abartıldığı kadar olmaz net üstünlük sağlayamazsa.Adam 3 amirali tekleyecek pozisyon buldu. Kid'den farklı bir tarife uygulamaz onlara da en fazla 5dk.
Yani odayi bilmem ama ben en başından beri shanks'in luffy'nin ve roger in farkli olduğunu düşünüyorum. 1/10 adam sayisi ile yonkou olmak kolay dehilYıllarca denge denge diyip kafa ütüledikten sonra Oda şimdi Shanks ayrı bir seviye diye kıvıramaz.
Big Mom ve Kaido'nun orduları var evet ama sırf o ordular sayesinde bu kadar güçlü olan Shanks ile durumu eşitleyememeleri lazım.
Benim yazdığım başka spoilerlarla birleştirilmemiş. Aynı şeyleri tekrar da yazmamıştım.Oradaki mesajlar zaman zaman toparlanıp tek mesaj olarak ayarlanıyor. Bir de aynı spoileri yazmış olabilirsin.
Ben reisten razıyım, gariban genlerle bu kadar oluyor. Pinkid falan çıkar dedesi. Bu arada ölmemiş sanırım, sonradan çıkar bir yerlerden.@Montana Kid kadar büyük bir hayal kırıklığı bu seriiye gelmez.
Oda kendiside aynı ödülü vererek kıyasladı sadece okuyucular değil. Law'da kaybedecektir zaten.Kaido'nun Luffy'e tek atması gibi tek atmış kral... Hurdacı zaten doğru durust hiç bir gücü temsil edemedi. Hep zayıftı... Law ile kıyaslanması bile saçma...
Adam yeni çağa bahse girmiş ve bahsi kazanmak için harekete geçiyor ne var bunda? İlk iş elinde birden fazla kitabe olan Kid'in elindekileri almak oldu. Erken hareketlense diğer yonkolar kitabe topluyor diye üstüne gidebilirdi gayet. Adam güçlü çıktı diye eksi yazdıranı da ilk defa görüyorum.