Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1079 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumda önceden hep Shanks'ın Kaido'dan da diğer yonkolardan da güçsüz olmadığını savundum.Adam kendi tasarladığı karaktere tapıyor.Çok değişik saçma sapan bi adam bu Oda.
 
Sanırım ben bir yeri kaçırdım. Karasakal istediği adaya istediği zaman gidiyor da bu yeni jenerasyon nereye gideceğini bilmiyor. Pusula nereye götürürse gidiyorlar.
Wano sonrası sanki Law sanki bilinçli hareket etti gibi olsa da bu olay tuhaf gelmeye başladı.
Sadece Karasakal değil Denizciler de gidiyor. Denizcileri bir şekilde kılıfına uydururuz ama Karasakal olayını çözemedim. Naminin hayal boşa çıkıyor bu durumda. Sadece hazır haritaya raftel eklenecek gibi duruyor.
 
Bölüme göre shanks> big mom net.

Kaido için diyebilecegim biraz farklı. Kaido bildigin 1 vs. 20 falan yaptı. O kadar öldürdü, indirdi, koca adayi kaldirdi. Sonra güçtende düstü. Tamam g5 çok farklı bir seyiyeye getirdi luffy'i ama kaido da çok saglam çikti. Hurdacı luffy kadar güçlü degil ama güçsüz de degil. 1 bölüme direk indiyse shanks kaido'nun önünde gibi ama ne kadar fark oldugunu görmek için luffy ile vs. atmasi gerekir ve bu da hiç olmayabilir.

Hurdacı yenildi ama ölmemis de olabilir. Bunu gösterdi ise BB vs. law sonucunu da diger bölüm görebiliriz.

Ayrıca bu bölümle tayfanın daha fazla güce ihtiyaci oldugu da ortaya çikti. Henüz yeterli degiller. Seraphimlere çizik bile atamadilar. Ne kadar güçlü olsalarda bir şekilde yenmeleri gerekli. G5'e dayanacaklarini sanmiyorum ama herkes o seviyede degil. En azından zoro ve sanji de indirebilmeli.

Vegapunk arc'in yeterli olmayacaktir. Elbaf'ta nasıl hikaye olur görücez lakin orada nihai power'larini alacaklarini düsünüyorum son savaşa kadar. O şekilde raftel öncesi tüm vs'leri atip raftel'e giderler. Sonrasinda son savaş. Orasi biraz farklı. Luffy'nin ölecegini hep savundum. O sebeple son savaş ve sonrasi da power'larla dolu arc olabilir. Dünya vs. hükümet+denizciler bekleniyor. Bi zahmet olsun zaten. Birde toe yerine başka firma çizdimi tamam. Hepsi ok ama op'un en iyi arc'i ve sonu olabilecek bölümleri en saçma çizimler yapan toe yaparsa problem. Çizebiliyorlar ama çizmiyorlar.
 
Son düzenleme:
Sizler için Arabı konuşturdum gençler, Burgess Garp'ı haşat etmiş, hastane kapısına bırakılan yaralı gibi Egghead'e bırakıp gideceklermiş, Vegapunk artık Garp'tan robocop mu yapar, kahraman görselli kahve makinesi mi yapar bilemem :)

Ağa bu doğru bir şey değildi . Kid Bigmomun o kadar saldırısına rağmen devrilmedi ve Shanks tek attı . Kimse kusura bakmasın Shanks Bigmomu bu mantıkla çok uzatmadan perte çıkaracak kadar güçlü demektir

Bigmomu ne vuruşlar yaptı Kidi indiremedi lan .
BM en son Kid ve Law ikilisini yere yatırmış yumruk delisi ediyordu, tayfaları yalvarıyordu sağ bırak diye. :) BM'nin nasıl indiğini daha önce eşofmanlı hoca gibi anlattık, tekrara gerek yok. Shanks'ın BM'den güçlü olma ihtimali bana göre yok. Kaido > BM olduğu ve bu ikilinin serinin zirvesi olduğu göze parmak gibi gösterildi.

Kidd'in vasıfsız olduğunu da kaç yıldır söylüyorum. Adamın hiçbir esprisi yok, Luffy'nin ailevi torpili, eğitimi, Tanrı Meyvesi var, Law desen KK'dan değerli meyvesi var, Kidd'in cahil cesareti dışında bir şeyi yok. Kidd'in karşısına BM'yi koysak 10 gün versek, Kidd her düştüğünde canını fulleyip devam ettirsek yine BM'yi yenemez. :)

Forumda önceden hep Shanks'ın Kaido'dan da diğer yonkolardan da güçsüz olmadığını savundum.Adam kendi tasarladığı karaktere tapıyor.Çok değişik saçma sapan bi adam bu Oda.
Kaido > All yahu tamam E. Oda Shanks'a yine tapsın da Kaido diyoruz, adamın ne şartlarda indiği belli, Shanks'ın kendine yakın veya güçlü olduğunu bilse Kaido beni kimse yenemez deyip yıllarca JoyBoy'u beklemezdi. :)
 
Shanks kide tasma takmış gezdiriyormuş zuhahahahah. Yada bunun bir korsancılık oyunu olmadığını anlatıp elini eline vermiş affettim demiş göndermiş :oleyo2::oleyo2::oleyo2::oleyo2: :oleyo: :oleyo: :oleyo2: :oleyo2: :oleyo2:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık