Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1079 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kid, Luffy olmadığı için yenildi. Normal olan oldu zaten. Yonkou'ya 1 tayfa üyesi dışında becerikli kimse olmadan dalarsan ki bu yonkou devleri kendine köpek etmiş... Sonuç böyle olur.

Mesela Luffy orada olsa önce bir tek yerdi. Sonra parçalanmış Sunny'nin ruhu Luffy'nin içine girerdi, bu ruh aslında 800 yıl önceki Nika ile dost çıkardı, Sonra aslında bunlar daha önce kimsenin bilmediği bir hakiyi ortaya çıkarırdı Nika da kendini uyandırırdı falan Shanks'ı yenerdi... Ama tabii Kid olunca böyle oluyor. yapacak bir şey yok.
 
Garp ve Sengoku ile aynı anda sabaha kadar dövüşmüş Shiki nereye, Hükûmet ajanından teki yemiş Kid nereye?
Haklısın, Shiki şuan fazla bile geliyor Kid'e. Katılıyorum. Komik olan, bunu söylediğim zamanlar Shiki benzetmesini azımsayıp gülenler olmuştu. Diğer bir taraftan zamanla daha fazla benzerlikler çıkacağı düşüncesindeyim.
 
Son Shanks vs Mihawk olduğundan beri Mihawk, Shanks ile aynı gelişimi gösterdi mi acaba o önemli. Shanks Kol gittikten sonra Yonko olmuş. Mihawk ile kapışırken Yonko değil.

Şu an Shanks = Mihawk demek doğru mu emin değilim. Bu yüzden Luffy = Zoro'ya yol yapıyorsanız baya + yazar Zoro'ya ama sanmıyorum bunun olabilirliğini.

Mihawk 3.5 milyarken, Shanks 5-5.5 milyar havası veriyor sanırım; çok fazla takip edemedim bugün paylaşılanları.

Düzenleme:Bunu yazmazsam eksik kalacak; Shanks ve Mihawk arasındaki farkı oluşturanda Kral Haki olabilir.
E tabi Mihawk'ı kapsamlı görmeden bir şey söylemek güç ama baktığımız zaman bunlar ezeli rakip ve Shanks kolunu kaybettikten sonra aralarında düello olmuyor ve Shanks ondan sonra yonko olsa da Mihawk da ondan sonra dünyanın en iyi kılıç ustası oluyor ödüllerin farklı olması konusu anlaşılması zor bir konu değil çünkü Shanks aktif bir yonko iken Mihawk ödülü durmuş bir savaş lorduydu ayrıca tayfanın da bir çok konuda etkisi var Shanksın güçlü tayfası ve müttefikleri olmasına rağmen Mihawk yalnız...
kral haki o kadar kişide çıktı Mihawkta olma ihtimali de yüksek bence... Yani benim düşüncem Shanks Mihawktan sonra daha çok gelişse bile aralarında uçurum olmadığıdır... ama Luffy Shanks kadar olmadığı gibi Zoro da Mihawk kadar olmamıştır o yüzden Zoro=Luffy demiyorum ama aralarında uçurum yoktur diyorum
 
İşin dalgasındayım ama zoruma da gitmiyor değil teachın her olayda topuklaması biz kan vahşet istiyoruz adam kaçmanın derdine düşmüş.Bir kez olsun savaş gücünü göster belki yeneceksin baktın yenemiyorsun o zaman kaçarsın bu kadar usopp olma.
 
Tayfasında da güçlü insanlar olan en kötü nesil 3 lüsünden(karasakal,hasır şapka,kid tayfası) kid dağılmış muhtemelen zamanla hepsi dağılıp luffy le sake içen müttefiklere dönüşecek son savaş için.kid her ne kadar bana göre güçsüz ışlenmiş olsada tayfası için üzuldüm killer dan heat ten ümitliydim. Ama güç dengeleri de iyice bozuldu bm yi demir atarak yenen adam shanstan tek yedi baktığında ikiside yonko hatta bm zamanında rogerın bile savaşmaktan kaçındığı bir karakterken diğeri roger korsanlarının miçosu...
 
Kid tamam. Law kolay kolay bitmez.

@Trafalgar Law İstersen bir bilene sor.
Bitmez. Biz dediydik Mom dövüşünde en çok etkiyi oluşturandı diye. Anlatamadık. :ehe:

3 milyar ödülle insan düşük zorluk yemeye utanır aslında ama :D Wano başı Luffy olsa neyse sözde ondan kat kat güçlü Oda’nın işleri işte.
Kid'e üzüldüm. Bu kadarını beklemiyordum. Law ile benzer dövüşleri olur diyordum. Ama farklı kılmış. Kid hakinin hsini kullanmazken Law yeni haki çeşidi çıkardı. Killer, Kid'i uyarırken Shachi Karasakalları uyardı. Burada devler gemi batırırken diğer tarafta Karasakalın gemisi batırılmak için saldırı altında. Kid'in Shanks ile diyalog geçmezken Law ile Karasakal arasında denk diyalog restleşme geçti. Oda bunu çabuk sonuçlandırırken biz aylarca bekliyoruz. Düşük zorlukta beklemiyorum ama ben zaten Karasakal tarafına vereceği zararındayım. Garip yani bakalım benim içinde yakındır artık herhalde öğrenmem.
 
Karasakal korsanları gemisi ne ayak onu merak ettim şimdi.Ya lawın elindekileri aldılar öyle geliyorlar ama o zaman neden gelsinler poneları almış yoluna bakması gerekirdi yada coby kurtuldu gemileriyle mi kaçıp oraya gidiyorlar kafamda deli sorular.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 54)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık