Biz burada Kid savunurken o CS oynasın. Yine mesaiye kalan biz olduk.Konunun ilk sayfasına caps atıp kendini banlatmasına ne demeli usta? Uhud savaşındaki okçular bile böyle seri satamaz.
Biz burada Kid savunurken o CS oynasın. Yine mesaiye kalan biz olduk.Konunun ilk sayfasına caps atıp kendini banlatmasına ne demeli usta? Uhud savaşındaki okçular bile böyle seri satamaz.
Kavga is loading...Biz burada Kid savunurken o CS oynasın. Yine mesaiye kalan biz olduk.
Sizi çok uyardım , yapmayın dostlarım bu Kid vasıfsız , güçsüz. Manyetizma meyvesiyle büyükbaş hayvan yapıp atıyor , gereksiz asi ve zeka sorunları var. Defalarca dedim dinlemediniz.Yalanını yiyim.
Tiksav modalara al beni ulan çıkışı yapacak birazdanKavga is loading...
Şimdi burada olsa savunmaya devam et aradaki farkı anca kapatırsın falan derdi kesin.Kavga is loading...
Bugün zor gününüz genel sohbette felan yakalarsa seni sakın R yapma zaten Kid mid kalmadı ortada.Şimdi burada olsa savunmaya devam et aradaki farkı anca kapatırsın falan derdi kesin.
Seri daha bitmez ya Egghead bile uzun sürecek gibi duruyor. Hasırşapka tayfası da dağılmıştı geri toplandı. Bir umut işte..Seri bitecek usta...
Kid yeni tayfa toplasın. Bunlar Kid yenilince hemen yalvarma moduna girmiş. Olmaz bunlarla.Seri daha bitmez ya Egghead bile uzun sürecek gibi duruyor. Hasırşapka tayfası da dağılmıştı geri toplandı. Bir umut işte..
Tartışmaya mecalim yok zaten ama mesajı görünce söylemek istedim.Bugün zor gününüz genel sohbette felan yakalarsa seni sakın R yapma zaten Kid mid kalmadı ortada.