Olayım bu benim ya, kaybettiğim pek savaş yok.Tarihin en kolay iddiasını kazanmışsın dostum tebrik ederim
Olayım bu benim ya, kaybettiğim pek savaş yok.Tarihin en kolay iddiasını kazanmışsın dostum tebrik ederim
Ölmeyen adamın hikayesi bitmez. Bir tekneye bayrak asar Killer'la mal gibi güle güle gezerler geneŞu an discord'da hayal etmesine gerek olmadan sıkıyor zaten
O değil de Kid'i severdim ya, serinin karizma tanrısına kurban etti Oda...
Konunun ilk sayfasına caps atıp kendini banlatmasına ne demeli usta? Uhud savaşındaki okçular bile böyle seri satamaz.Tiksav kendini banlatsa bunlar olmazdı.Banlatmadı duvarlarımız kan oldu...
Seri bitecek usta...Dönüşü çok fena olacak.
Galatasaray şampiyon olacak ama Kid > WB olacak aynı zamanda. Kabul eder misin?Olayım bu benim ya, kaybettiğim pek savaş yok.
Elim kaymış yanlış olmusYok yok sen de bizdensin ne atması sen kanma onlara. Mihawk<Shanks ama o mesajı sil lobi için.
Ederim tabiGalatasaray şampiyon olacak ama Kid > WB olacak aynı zamanda. Kabul eder misin?
Kendi kafasına sıkıp öldüğü için mermiye trip atan adamdır tiksavKonunun ilk sayfasına caps atıp kendini banlatmasına ne demeli usta? Uhud savaşındaki okçular bile böyle seri satamaz.
Yalanını yiyim.Ederim tabi
Ben de Kid neden tek yedi diyorum @Raiden Kid fanıysa tek yemesi normal.Raiden nerde? Kid fanı reyiz :d