Resimler düşünce ya da direkt tek yedi gibi bir ibare geçince istemen lazımBen dedim adama koymasın resim felan bir ton laf edince ne anlamı var iki şaka yaptırtmadılar.
Resimler düşünce ya da direkt tek yedi gibi bir ibare geçince istemen lazımBen dedim adama koymasın resim felan bir ton laf edince ne anlamı var iki şaka yaptırtmadılar.
Hiç forumda iddiaya girmedim ki bilmiyorum.Resimler düşünce ya da direkt tek yedi gibi bir ibare geçince istemen lazım
Yalnız bizim güldüğümüz spoiler'ın gerçek çıkması. Ben bildiğin dalga geçiyor sandım.Resimler düşünce ya da direkt tek yedi gibi bir ibare geçince istemen lazım
Belki Shanks'ın adamı olarak bir kızıl sinerjisi yaratır. Ne dersin @Büyük Komutan Sakazuki ?Kid okeye bile dönemez bu saatten sonra...
Mantıklı açıklama yazıyoruz hemen lobiden attılar bunu siz istedinizŞşş belli etme onu çok bulaşmasın bana diye he he diyip kabul ettim. Fazla çaktırma.
gizli kid fanı olabilir çok savunuyordu bunuHatlar karışmış. Kendisi çok iyi bir Luffy fanıdır.
Mantıken zaten tek yediği onaylanmamışsa adam da yanılmış olmuyor daha.Hiç forumda iddiaya girmedim ki bilmiyorum.
Ben senden nasıl daha eskiyimHiç forumda iddiaya girmedim ki bilmiyorum.
@MontanaHiç forumda iddiaya girmedim ki bilmiyorum.