Bu kendini tutmuş halin birde adama alacaklı gibi yapıştın.Haksızlık yapıyorsun iki kere sataştım saldım @Montana ’ya iddianı tut dedim sadece.
Bu kendini tutmuş halin birde adama alacaklı gibi yapıştın.Haksızlık yapıyorsun iki kere sataştım saldım @Montana ’ya iddianı tut dedim sadece.
Bu tarifede Kid tek yememişse Wb d'nin ceza racon gereği iki katına çıkar.Tutacağız la ne cingar çıkardın? Bu işin raconu bölümü beklemektir normalde. Koydum neyse.
Siz olayı anlamıyorsunuz Oda sürekli en güçlü kılıç ustası diye üstüne bastırıp durdu unutmayın Shanks yeteneğini Roger i idol görerek buralara geldi ve Roger in yeteneğini kullandı diğer tarafta tüm dünyada sadece kılıç ustası olmak isteyen herkes biliyor bitmiştirSözde Shanksçı bu da @II. Invictus ’un Zoro’culuk gibi içimize sızdı adam.
Seni WB avatarı ile görmekte varmış bu hayatta vay be usta.Tutacağız la ne cingar çıkardın? Bu işin raconu bölümü beklemektir normalde. Koydum neyse.
Mihawk'ın Shanks'tan daha güçlü olma ihtimali uzayda yok. Ama bu dala tutunmanızı gerçekten isterim. Sonuçta ne kadar şişersen o kadar patlıyorsun bu seride.Siz olayı anlamıyorsunuz Oda sürekli en güçlü kılıç ustası diye üstüne bastırıp durdu unutmayın Shanks yeteneğini Roger i idol görerek buralara geldi ve Roger in yeteneğini kullandı diğer tarafta tüm dünyada sadece kılıç ustası olmak isteyen herkes biliyor bitmiştir
Amiral adam bunu resmi mi yaparTutacağız la ne cingar çıkardın? Bu işin raconu bölümü beklemektir normalde. Koydum neyse.
En güçlü kılıç ustasına en güçlü insan derdi o zaman sıfatı özellikle ayırıyor çünkü diğerleri daha güçlüSiz olayı anlamıyorsunuz Oda sürekli en güçlü kılıç ustası diye üstüne bastırıp durdu unutmayın Shanks yeteneğini Roger i idol görerek buralara geldi ve Roger in yeteneğini kullandı diğer tarafta tüm dünyada sadece kılıç ustası olmak isteyen herkes biliyor bitmiştir
Ben amiral değilim düz insanım. 50 douriki falan.Amiral adam bunu resmi mi yapar