Ha öyle mi olmuş kankaYok sen ona bakma ben kimin kalemi kirarsam gider en son sizinkini kırmıştım çok ugrastinuz diye şimdi bekliyorim şu eggheaddende sıkıldım ama biraz aksiyon eksik gibi
Ha öyle mi olmuş kankaYok sen ona bakma ben kimin kalemi kirarsam gider en son sizinkini kırmıştım çok ugrastinuz diye şimdi bekliyorim şu eggheaddende sıkıldım ama biraz aksiyon eksik gibi
Sözde Shanksçı bu da @II. Invictus ’un Zoro’culuk gibi içimize sızdı adam.Haklı bu arada
Senin Shanks fanlığı da buraya kadarmış @ShakanHaklı bu arada
Konu banı yer sabaha kalmadanSözde Shanksçı bu da @II. Invictus ’un Zoro’culuk gibi içimize sızdı adam.
Bende bu acı günde gömmeme kararı aldım. Daha çok taze acıları. Hoş olmaz.Bu acı günde adamların üstüne gitmek yakışmaz dostum. Salla gitsin iddiayı
Öyle işte bak silindinizHa öyle mi olmuş kanka
Bir caps patlatsana buraya. İyi giderShanks > herkes. Net şu an.
Tüm hurdacı düşmanları olarak şimdilik sessizce bekleyeceğiz. Bu kadar büyük hezimet ben bile beklemiyordum afalladım görünce.Bende bu acı günde gömmeme kararı aldım. Daha çok taze acıları. Hoş olmaz.
Ama detaylı spoiler gelince yapacak bir şey yok.
Tutacağız la ne cingar çıkardın? Bu işin raconu bölümü beklemektir normalde. Koydum neyse.Haksızlık yapıyorsun iki kere sataştım saldım @Montana ’ya iddianı tut dedim sadece.