Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1079 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Garp güçlü olmasına güçlü ama tek başına dünyanın en güçlü tayfalarından birini alacak hali yok adamın.

Garp Arıkovanı’na gittim diyene kadar Karasakal çoktan Coby ve Law’a kelepçe takmıştır.Yani Garp tek başına dövüşecek gibi birşey olacak Karasakal ve ordusuyla.

Garp’tan çok beklentim yok benim.
Çıldırmış haliyle girerse BB'nin çöplerini silkeler orada. BB ile vs atarken arkadan saldırırlar anca ki o ana kadar Garp çoktan Coby'i kurtarmış olur. Law da kurtulur o ara. Dövüş bu şekilde çizilecek bence
 
Kid'e ödül verildiği an hepimiz verilen ödüle sövdük. Çünkü Luffy'nin 3 ettiği yerde o ödülü hak etmiyordu. Şimdi neden ödülün altı dolsun diye isyan eder olduk gençler bu seride ödüller direkt gücü mü yansıtıyor?
Güçten ziyade ödülünü yüksek tutarak Kid'e değer veriyor gibiydi. Bir anda karşısına Shanks'ı çıkartması dalga geçer gibi oldu. İçten içe bu karaktere kin besliyor, herif tam mazlum.
 
Shanks ile luffye toz kondurmuyor dedik eyvallah. Garp üzerinden bir güç gösterisi yapsın dedik teach için ama yakın zaman da rayleigh den kaçtı ee biz nasıl güvenecez teachin gücüne ya da yaşlı rayleighden kaçan adam garp ya da shanksı indirebilecek güce gelebilecek mi bunlar kendi yorumum değil bizzat oda'nın karasakalı çektiği durum.
 
Vardır bence kral hakisi çünkü Luffy ve dragonda var . Garpın da vardır. Ama hiç bir silah ve meyve kullanmadan saf fiziki gücü haki ile harmanlayıp savaşması Farklı bir boyut .
Garp ın oğlunda kral haki var.Oğlu Dragonun oğlu Luffy de var.Bu tabloda Garp ın resmi yaptıklarınıda göz önüne alırsak Kral haki olmama ihtimali %0.01 diyebiliriz.
 
Mihawk >Shanks demek ne kadar mantıklıysa Shanks Mihawk'ı eğitti demek te o kadar mantıklı. Mihawk'ın Kid kadar güçlü karakteri bir çırpıda yendiği gösterilmedi ama Shanks spoilere göre bunu yapmış.
Çünkü Kid kadar güçlü karakterlerin yolu ile Mihawkın yolu çalışmadı. Sen hiç duydun mu Mihawk poneglifleri arıyor diye? Mihawk emri altına adam da aramıyor? Mihawk Kendisine şu anda denk gelebilecek bir rakibi bekliyor. Neyse iyi geceler
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 51)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık